Společnost Colosseum představuje komoditní platformu Web Runner v českém jazyce

02.03.2011 | , Colosseum, a.s.
Tiskové zprávy


Web Runner je vynikající platforma pro obchodování s komoditami od společnosti Strategy Runner. Prostřednictvím internetového prohlížeče mají nyní investoři přístup na světové komoditní trhy, a to v českém jazyce.

Web Runner je další z produktové nabídky profesionálních obchodních platforem od společnosti Strategy Runner. Spolu s platformou Strategy Runner a technologií klient-server tvoří ucelený balík kompletního řešení pro začínajícího i profesionálního investora.

Obchodní platformy od společnosti Strategy Runner vynikají mimořádnou uživatelskou přívětivostí, přičemž obchodní software Strategy Runner je znám především pro unikátní funkci obchodování z grafů a možnost automatické exekuce obchodních systémů. Samozřejmostí pak jsou vždy aktuální kurzy, grafy nebo pokročilé typy pokynů aj.

Investoři, kteří si chtějí platformy vyzkoušet, si mohou nezávazně otevřít tréninkový demoúčet. Díky němu se mohou nejen seznámit s platformami, ale také si vyzkoušet obchodování s fiktivními penězi na skutečných datech ze světových komoditních burz.

Je nám ctí, že nám bylo, díky dlouholeté spolupráci se společností Strategy Runner, umožněno jako prvním na světě kompletně lokalizovat platformu Web Runner. Pevně věříme, že tímto krokem opět přiblížíme investování do komodit českému investorovi,“ komentuje Robert Hluchník, Product Manager společnosti Colosseum, a.s.

Společnost Colosseum, a.s. patří mezi nejvýznamnější české nebankovní obchodníky s cennými papíry se specializací na burzovní a OTC deriváty (komodity, Forex a CFDs). Na českém trhu působí společnost Colosseum, a.s. již od roku 1997 a je jedním z prvních obchodníků s cennými papíry s licencí na deriváty. Díky dlouholetým zkušenostem nabízí společnost Colosseum, a.s. individuální i korporátní klientele široké portfolio služeb od zprostředkování burzovních obchodů až po správu aktiv.

Společnost Strategy Runner je pionýrem a inovátorem v oblasti obchodních aplikací. Již v roce 2001 spustil Strategy Runner vlastní obchodní platformu na architektuře klient-server. Platforma nabízí profesionální, nastavitelné grafy, kompletní analytický balík nebo pokročilé nástroje money managementu. Pro investory zajímající se o automatické obchodní systémy pak Strategy Runner nabízí přístup k obchodním strategiím třetích stran prostřednictvím stránek Strategy Exchange.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy