Začíná škola investování zdarma, přihlaste se i vy!

08.03.2011 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Obchodování na burze stále není v České republice oproti zahraničí příliš rozšířené. Mnoho lidí láká investování do akcií, ropy či zlata, ale myslí si, že je složité, nebo je potřeba mít miliony.  Přesvědčte se, že to není pravda.

Fio banka pořádá ve spolupráci s českou burzou RM-SYSTÉM školu investování pro každého. Vadí Vám nízké úrokové sazby na vkladech? Chtěli byste vzít zhodnocování peněz do vlastních rukou? Jako začátečníkovi Vám ukážeme, jak snadno začít investovat on-line. Pokročilejším investorům poradíme, jak využít možnosti pro efektivnější investování. Semináře se konají po celé České republice v podvečerních hodinách a jsou zcela ZDARMA.

- Semináře pro začátečníky: Základy kapitálového trhu pro ty, které zajímá alternativa k termínovaným vkladům nebo kteří se o investování zajímají, ale nemají na burze žádné zkušenosti.

- Semináře pro pokročilé: Jak maximalizovat zisk a minimalizovat ztrátu s inteligentními pokyny. Jak investovat do ropy nebo zlata. Možnosti obchodování na úvěr.

Zjistěte si nejbližší termín ve Vašem městě či okolí a přihlaste se on-line!

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy