Lady karta od Komerční banky je první prémiová karta MasterCard World zaměřená na ženy na evropském trhu

09.03.2011 | , Mastercard
Tiskové zprávy


Komerční banka představila novou kreditní kartu pro ženy s názvem Lady karta.

Nová kreditní karta je stylová i chytrá – kromě zajímavých slev u mnoha obchodníků po celé České republice spoří za její držitelku na účet penzijního připojištění u Penzijního fondu Komerční banky. Lady karta je vydávána v rámci platformy MasterCard World, díky které je zajištěna široká akceptační síť po celém světě.

„Lady karta od Komerční banky je unikátní produkt, jediný svého druhu v Evropě. Jedná se o kartu navrženou na jedinečné karetní platformě MasterCard World. Komerční banka připravila inovativní produkt na míru moderním ženám, který odpovídá jejich životnímu stylu i potřebám. Jedná se vůbec o první prémiovou kartu MasterCard World zaměřenou na ženy na evropském trhu,“ dodává Pavel Javorský, obchodní ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku.

MasterCard World představuje unikátní a flexibilní karetní platformu, která umožňuje vydávajícím bankám uspět v konkurenčním boji o uspokojení požadavků držitelů prémiových karet. Tito zákazníci jsou finančně gramotní a ocení hodnotu parametrů a benefitů přidaných ke kartě. Zároveň požadují konkrétní hodnotu za svoje peníze a volnost pro svá nákupní rozhodnutí. Na každé kartě MasterCard World je zřetelný nápis WORLD a značka bonusového programu. Při prvním pohledu na kartu je tedy zřejmé, že je součástí významného programu World.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy