Cizí jazyk zvládnete nejlépe v zahraničí

14.03.2011 | , Channel Crossings
Tiskové zprávy


Studijní pobyty v zahraničí jsou odedávna jednou z nejefektivnějších možností, jak dokonale zvládnout cizí řeč.

V dnešní době si jen málokdo může dovolit vycestovat na dlouhodobý pobyt, proto existuje řada jazykových škol, které nabízejí krátkodobé studijní pobyty s optimálním využitím časového potenciálu. Zájemce si může zvolit termín i intenzitu výuky, případně se zaměřit pouze na tu oblast znalostí, ve které cítí největší nedostatek. Jazykové školy flexibilně přizpůsobují své služby požadavkům klientů. V některých může studovat každý zájemce starší 16 let a program je vytvořen tak, aby vyhovoval co největšímu počtu klientů. Vedle těchto běžných škol existují však i specializovaná výuková centra pro náročnější zájemce, kteří jsou ochotni na studium vynaložit větší množství finančních prostředků, ale požadují jejich maximální zhodnocení. V takovém případě je jazykový kurz tvořen přímo na míru.Výuka probíhá buď individuální formou nebo ve velice malých skupinkách obdobně motivovaných posluchačů. Zohledněny jsou i požadavky na kvalitu ubytování a dalších služeb. V současné době se těší stále větší oblibě exkluzivní výuková centra, která se nacházejí v atraktivních oblastech poblíž golfových hřišť.

Zahrát si golf a zároveň se zdokonalit v angličtině můžete například v Anglii, ve Skotsku, na jihu Irska, na Floridě nebo v Kalifornii. Pro zájemce o lekce francouzštiny se nabízí oblast Provence, španělština v Andalusii a portugalština v oblasti Algarve. Jazykové kurzy jsou určeny jak pro jednotlivce, tak pro skupinky přátel nebo kolegů a nebo pro celé rodiny. Každý si může vybrat program podle svého.

Jedna z prestižních jazykových škol v jihoanglickém Devonu se nachází ve vzdálenosti několika minut od golfového klubu Woodbury Park. Jedná se o exkluzivní propojení dvou center poskytujících služby All Inclusive na nejvyšší úrovni. Kvalitní ubytování je možné jak v hostitelských rodinách, tak přímo v hotelu, který je součástí golfového klubu. Zúčastnit se mohou začátečníci i pokročilí a to jak v angličtině, tak i v umění hrát golf.

Vyžádejte si konkrétní kalkulaci jazykového kurzu v zahraničí na adrese katalog@chc.cz nebo navštivte www.chc.cz.

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy