Hypotéka PROFIT

06.05.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Raiffeisenbank nabízí od 1. května 2003 svým klientům nový typ hypotečního úvěru - Hypotéku Profit. Ta je určena k nákupu činžovního domu nebo většího počtu bytových jednotek fyzickou osobou, která bude jednotlivé byty a nebytové prostory pronajímat.

Hypotéku Profit je možné využít k získání činžovního domu s byty a nebytovými prostory nebo většího počtu bytových jednotek, které jsou určeny k následnému pronajímání. Hypoteční úvěr bude možné splácet z výtěžku nájemného nebo dalších příjmů. Hypotéka Profit je vhodná zejména pro ty klienty, kteří chtějí investovat do nemovitostí a do budoucna (po splacení hypotéky) si tak zajistit stálé příjmy z pronájmu. Může se stát i vhodným řešením při vypořádávání restitučních vztahů u bytových domů. Banka vychází vstříc všem, kteří chtějí investovat do nemovitostí a zároveň zhodnocovat své volné finanční prostředky.

Hypoteční úvěr Profit je poskytován za standardních podmínek platných pro všechny ostatní typy hypoték, tedy s roční úrokovou sazbou již od 4,7 procent při fixaci sazby na 5 let, nebo dokonce 3,99 procent (sazby platné k 10.4.2003), zvolí-li klient fixaci sazby na 1 rok.

Další výhodou Hypotéky Profit je fakt, že jeden z nejvyšších poplatků (běžně požadovaný hypotečními bankami) - poplatek za zpracování/poskytnutí úvěru - je účtován až v okamžiku, kdy klient skutečně podepíše úvěrovou smlouvu. To znamená, že klient není do podpisu smlouvy zavázán hradit bance jakékoli poplatky spojené s vyřízením žádosti o hypoteční úvěr.

Další typy hypoték pro občany, které RBCZ nabízí:

  • Hypotéka Klasik je poskytována od 250 tisíc korun a její výše může dosáhnout maximálně 70 % odhadu tržní ceny nemovitosti, která zajišťuje úvěr.
  • Stabilita a Jistota jsou dva hypoteční úvěry výhodně jištěné a splácené životním pojištěním.
  • Hypotéka Prémium umožňuje čerpat úvěr až do výše 90 % obvyklé tržní ceny nemovitosti, kterou bude úvěr zajištěn.
  • Klienti do 35 let mohou využít Hypotéku s odkladem. 

Více informací nejen o hypotečním úvěru Profit získáte na stránce Podmínky hypoték v sekci Bydlení.

Zdroj: tisková zpráva Raiffeisenbank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ