Jak získat všechny potřebné data o akciích Google?

16.03.2011 | , Saxo Bank
Tiskové zprávy


Zamlouvají se vám akcie Google? Před nákupem jakékoliv akcie je však nutné provést detailní analýzu: historie akcie, vzorců, názorů analytiků a všech ostatního, co se za tím skrývá.

Budete muset pečlivě analyzovat grafy, abyste určili jejich maxima a minima a zjistili, co způsobilo pohyby ceny akcie Google. To vám poskytne informace, na základě kterých můžete udělat správné investiční rozhodnutí ve správný čas.

Všechny potřebné data, analýzy, předpovědi, zprávy o akciích a tipy najdete v Stock Screener a Research Centre od Saxo Bank, přístupné cez online obchodní platformy SaxoTrader a SaxoWebTrader.  V případě, že před tím, než stiskntete knoflík „koupit”, chcete jěště slyšet nezkreslené názory a tipy od investorů a traderů, navštivte Euroinvestor Forum (taky dostupné z obchodních platforem Saxo Bank).

Určení vhodného okamžiku ke vstupu může být obtížné, zvláště pokud čekáte na pokles akcie. Skutečnost je taková, že před nákupem akcie není nutné čekat na její pokles. Pokud totiž studujete akcie, která je už vysoko, ale má potenciál růst dál, můžete investici realizovat hned a při dalším růstu akcie realizujete zisk. Tedy, studujte akcie a předvídejte, kam pravděpodobně půjde. Vaše investiční rozhodnutí by se měla zakládat jak na názorech odborníků, tak na vaši vlastní analýze. Je to proces přizpůsobování scénáře aktuálnímu dění, které ukazují data.

Abyste lépe pochopili, kam se cena akcie pravděpodobně vydá, použijte v Stock Screener od Saxo Bank kritéria jako vývoj ceny akcie, valuace a další.

Mějte na paměti, že i když akciový trh generuje velké peníze, je rizikový a nepředvídatelný, Doporučujeme maximálně využívat výše zmíněné nástroje ještě předtím, než investujete reálné peníze.


 

 

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy