Celoživotní vzdělávání v Bankovním institutu VŠ dostupné pro všechny

23.03.2011 | , BIVŠ
Tiskové zprávy


Celoživotní vzdělávání tvoří nedílnou součást Bankovního institutu vysoké školy (BIVŠ).

Kromě akreditovaných studijních programů nebo i v jejich rámci BIVŠ nabízí jak dlouhodobé programy, tak i monotématické kratší vzdělávací kurzy celoživotního vzdělávání. Po ukončení vzdělávacího programu dostane absolvent osvědčení o absolvování kurzu s uvedením jednotlivých předmětů.

Významnou specifickou součástí celoživotního vzdělávání jsou rekvalifikační kurzy.
BIVŠ hledá cesty, jak pro klienty zajistit financování vzdělávacích programů a kurzů z vnějších zdrojů a proto již několik let pořádá vzdělávací programy v rámci projektů financovaných za účasti strukturálních fondů EU.  

Celoživotní vzdělávání BIVŠ probíhá formou kombinovaného studia v podobě jedno až čtyřsemestrálních kurzů. Účastníci kurzů mají ukončení studia možnost absolvovat certifikační řízení a po úspěšně složené zkoušce získat certifikát dle mezinárodní normy ČSN EN ISO/IEC 17024, který zvyšuje prestiž dané pozice i konkurenční výhodu na trhu práce.

Mezi atraktivní programy celoživotního vzdělávání BIVŠ patří například Bankovnictví, Pojišťovnictví, Finanční controlling, Ekonomika a management zdravotních a sociálních služeb, Oceňování nemovitého majetku či Veřejná správa a EU.

Více informací získáte na adrese czv@bivs.cz nebo přímo u specialisty pro celoživotní vzdělávání BIVŠ.

 

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy