Největší finanční veletrh ve střední Evropě bude v červnu v Praze

23.03.2011 | , MoneyExpo 2013
Tiskové zprávy


Veletrh MoneyExpo Praha 2011, zaměřený na finance, investice a trading, se uskuteční 18. a 19. června 2011 v kongresovém centru TOP Hotelu Praha. Desítky špičkových finančníků z Česka i ze zahraničí předají své neocenitelné zkušenosti asi dvěma tisícovkám hostů. Půjde o největší podobnou událost ve střední Evropě.

Veletrh, doplněný bohatým doprovodným programem, bude unikátní a neopakovatelná příležitost, získat finanční know-how,“ uvedl Pavel Vacek, ředitel pořádající firmy Financial Progress Group. „Ukážeme lidem cestu, jak spravovat peníze, vydělat i zbohatnout, a jakých rizik se při investování vyvarovat.“

MoneyExpo Praha 2011 bude první veletrh svého druhu ve střední Evropě. Podobné akce ve finančních mocnostech - Německu, Španělsku, v emirátu Dubaj nebo v Singapuru - patří k nejsledovanějším událostem a nejvýznamnějším veletrhům. V Praze se uskuteční jediný ročník. Organizátoři očekávají návštěvníky z okolních zemí, Pobaltí a Ruska. Vystavovat budou banky, pojišťovny, brokeři a investiční společnosti.

Veletrh bude rozdělen na dvě části: V sobotu 18. června se bude věnovat finanční gramotnosti a bude určen pro širokou veřejnost. Specialisté lidem doporučí, jak si vzít úvěr, jak se vyhnout dluhové pasti, i jak si například udělat dobrý finanční plán.

Neděle 19. června pak bude věnována investicím a obchodování na akciových, finančních nebo komoditních burzách. Mezi hosty veletrhu budou významní čeští a zahraniční ekonomové, investiční poradci, bankéři, investiční společnosti i soukromí tradeři a znalci v oboru investic.

Vydělat můžete kdykoliv a na čemkoliv, když víte, jak na to. Klíčem jsou informace a know-how, a právě ty veletrh nabídne,“ řekl dále Pavel Vacek.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy