Expres úvěr do 150 tis. Kč bez prokazování bonity

15.05.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Od počátku května nabízí Stavební spořitelna České spořitelny nově Expresní úvěr do výše 150 tis. Kč bez toho, aby klient musel prokazovat svoji bonitu, tj. schopnost splácet úvěr…

Klient tedy díky této nabídce nemusí bance až do určité výše prokazovat bonitu a  také banka poskytne úvěr bez dalšího zajištění. Navíc klient vyplní  pouze  zjednodušenou  žádost o poskytnutí úvěru  ze stavebního spoření a doloží účel použití prostředků v souvislosti s řešením bytových potřeb.

"Největší výhodou Expres úvěru do 150 tisíc Kč je jeho okamžité vyřízení. Kromě toho může  klient za zjednodušených podmínek získat nyní o polovinu vyšší objem finančních prostředků než dříve,"  řekl  Jiří Klán, předseda představenstva a generální ředitel Stavební spořitelny České spořitelny a dodal: "Rychlost vyřízení úvěru se  velmi často stává rozhodující pro uskutečnění záměrů klienta. Naší snahou je  vytvořit podmínky pro poskytování úvěrů, které budou pro klienty dostupné nejen finančně, ale také je jejich vyřízení bude časově a administrativně co nejjednodušší."

Expres úvěr ze stavebního spoření do 150 tisíc Kč  poskytuje Stavební spořitelna České spořitelny bez dalšího zajištění. Základním dokladem, který klient potřebuje  pro sjednání úvěru,  je Oznámení o možnosti poskytnutí úvěru ze stavebního spoření. V případě, že  si   klient   rezervoval    poskytnutí     úvěru,     předkládá také ještě  Žádost  o vyplacení uspořené částky s rezervací úvěru.

Smlouvu o  Expres úvěru do 150 000 Kč uzavře Stavební spořitelna České spořitelny  pouze s klientem,  který splnil základní podmínky pro poskytnutí úvěru ze stavebního spoření (tj. spořil nejméně dva roky od uzavření smlouvy o stavebním spoření, uspořil alespoň 40 procent cílové částky a splnil bodové hodnocení).

Smlouvu na úvěr ze stavebního spoření do 150 tisíc Kč se zjednodušeným dokladováním může klient uzavřít v pobočkách České spořitelny nebo ji  s klientem na místě uzavřou a podepíšou nově  také obchodní zástupci Stavební spořitelny České spořitelny-úvěroví poradci specialisté.

Zdroj: tisková zpráva Stavební spořitelny ČS

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ