UniCredit Bank znovu v červeném, nyní s „MasterCard červenou kartu“

14.04.2011 | , UniCredit Bank
Tiskové zprávy


UniCredit Bank přichází po úspěšném červeném designu karty Maestro již s druhou „Červenou kartou, která Vás vrací do hry“. Nyní se ke kartě Maestro přidávají všechny nově vydané debetní karty MasterCard Standard s motivem Ligy mistrů UEFA.

K „červeným kartám, které vrací do hry", se váže řada výhod, jako například výběry z více než 22 tisíc bankomatů v zahraničí za stejných podmínek jako v České republice nebo unikátní cestovní pojištění pro držitele MasterCard Standard v ceně karty.

Pro naše klienty jsme rozšířili velmi úspěšnou a speciální edici debetních karet na motivy Ligy mistrů UEFA o debetní kartu MasterCard Standard. Tato platební karta umožňuje využívání veškerých služeb jako kterákoliv karta UniCredit Bank, jako například v rámci sítě UniCredit Group výběr z bankomatů v zahraničí zdarma. Držitel této karty může požádat i o vydání druhé karty Maestro s fotbalovým motivem, například pro svého syna fotbalistu,“ uvedl Leoš Pokorný, manažer odboru Karet UniCredit Bank.

Unikátní grafické zpracování nových platebních karet MasterCard Standard a Maestro představuje zcela originální a limitovanou edici, která se váže k oficiálnímu partnerství mezi bankou a Ligou mistrů UEFA. UniCredit Bank je jediná banka, která svým klientům nabízí privilegium být neustále v kontaktu s pohárem Ligy mistrů UEFA.

UniCredit se stala v červenci 2009 oficiálním partnerem Ligy mistrů UEFA, tato spolupráce potrvá až do roku 2012.  Široký okruh diváků, které spojuje Liga mistrů UEFA, přináší skupině UniCredit platformu pro dosažení jejích cílů. Kontrakt uzavřený na tři roky zahrnuje množství různých komunikačních, brandingových, vysílacích a propagačních práv. Fotbalová Liga mistrů UEFA je nejúspěšnější mezinárodní klubovou soutěží. Díky svému širokému evropskému dosahu je Liga mistrů UEFA ideálním strategickým spoluhráčem skupiny UniCredit Group, jakožto vůdčí evropské finanční instituce.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy