Úvěr on-line od Buřinky

29.05.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


S možností vyřízení úvěru přes internet přichází Stavební spořitelna České spořitelny. Navíc tento způsob vyřízení úvěru vám ušetří nějakou tu korunu, protože je zdarma, bez poplatku za vyřízení.

V dnešní počítačové a internetové době je jen otázkou času, kdy přes počítač budeme moci udělat a vyřídit cokoli. Stavební spořitelna ČS se rozhodla, že posune opět možnosti internetu o něco dál a umožní svým klientům vyřízení úvěru ze stavebního spoření nebo překlenovacího úvěru pomocí internetu. Ti kdo této možnosti využijí, navíc ušetří za poplatek.

A jaké výhody to pro vás má?
Především je to úspora vašeho času. Žádost o úvěr můžete pohodlně vyplnit doma nebo v kanceláři od svého počítače v kteroukoli dobu.  Odpadne vám tak potřeba kontaktovat úvěrového poradce nebo dojít na pobočku stavební spořitelny.
Požádat přes internet můžete o překlenovací úvěr, ale také o klasický přidělený úvěr, pokud obdržíte oznámení o jeho přidělení.
Nestačí vám vaše cílová částka? Nevadí, pokud zjistíte, že potřebujete vyšší překlenovací úvěr než je vaše cílová částka, nemusíte o její zvýšení žádat, ale bude vám automaticky zvýšena při podpisu úvěrové smlouvy.
Za vyřízení úvěru si stavební spořitelna nebude účtovat žádný poplatek.
Všechny potřebné informace, včetně kalkulace, získáte na internetu nebo poradenských linkách.

Pokud se rozhodnete využít této možnosti, dříve než se pustíte do vyplňování žádosti, důkladně se seznamte se potřebnými dokumenty a nejděte si potřebné informace. Vše naleznete na stránkách: podmínky poskytnutí úvěrů, účel použití úvěru a způsob zajištění, přehled dokladů, výši splátek úvěru. Využijte také možnosti ověřit si bonitu (tj. schopnost splácet úvěr) nejen u sebe, ale také u případného ručitele.

A co následuje dál po vyplnění a odeslání žádosti?
Stavební spořitelna uvádí, že do pěti pracovních dní vás zkontaktuje její pracovník (telefonem, písemně, mailem), co je případně ještě třeba doplnit a jaký bude následný postup. Pokud již máte všechny potřebné doklady připraveny, zašlete je poštou na stavební spořitelnu. Stavební spořitelna po  předložení všech požadovaných dokladů projedná vaši žádost. V případě kladného vyřízení vám potom zašla úvěrovou smlouvu k podpisu poštou.

A co potom?
Vy už jenom podepíšete a můžete začít čerpat. A vidina lepšího nového bydlení se tak pro vás stane skutečností. Další informace o jednotlivých variantách nejen stavebního spoření u Stavební spořitelny ČS naleznete zde.

zdroj: internetové stránky Stavební spořitelny ČS 

Autor článku

Elena Ondrová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ