Larry Williams, světoznámý a kontroverzní obchodník s komoditami, přijede do Prahy

19.04.2011 | , Czechwealth
Tiskové zprávy


Larry Williams, hvězda světového finančnictví, přijede v červnu do Prahy.

Pro některé mistrný obchodník s komoditami, odvážný génius, rekordman ve zhodnocování kapitálu a strhující řečník, pro jiné bezskrupulózní spekulant a dravý finančník, který své obchodní techniky provádí na hraně zákona. Larry Williams, hvězda světového finančnictví, přijede v červnu do Prahy. Návštěva jednoho z nejvýznamnějších a světově nejproslulejších finančníků bude jedinou v České republice a střední Evropě a bude nepochybně jednou z vrcholných finančních událostí letošního roku.

V Praze představím způsoby analýzy a aktuální predikce trhu, které okamžitě zafungují a které si kdokoliv bude moci na místě ověřit,“ říká sebevědomě Larry Williams, který také vystoupí s přednáškou na Investičním summitu a Know-How show MoneyExpo Praha 2011. Ten se koná 18. a 19. června 2011.

Larry Williams je geniálním analytikem, jehož znalosti využívají Bloomberg, Reuters, Yahoo a CNBC a je mistrem ve zhodnocování kapitálu. Dvakrát za sebou dokázal z minimálního vkladu 10.000 USD vydělat milion a mnohokrát se mu podařilo rekordní zhodnocení v řádu 1000% za rok. Patří mezi legendy obchodování, podobně jako miliardáři a vlastníci obřích investičních fondů Paul Tudor Jones a Steve Cohen (35. nejbohatší Američan podle časopisu Forbes).

Za svou padesátiletou kariéru jako specialista na komoditní burzy Larry Williams vyvinul metody technické analýzy a jeho vlastní indikátory jsou prakticky v každém softwaru současných burzovních obchodníků. Jeho metody používají i největší hráči na trhu, ale Williams také vytvořil celou řadu volně dostupných technik pro individuální malé tradery.

Vyjednat a zorganizovat návštěvu Larryho Williamse v Praze trvalo několik let. České publikum má šanci získat špičkové vědomosti a zkušenosti,“ říká přední český burzovní obchodník Ludvík Turek, který návštěvu organizuje.

„Jsou tři vlastnosti, které musí mít dobrý spekulant: sebedůvěra, agresivita a strach,“ tvrdí Larry Williams. „Pokud přidáme špičkové informace a know-how, téměř jistě z vás bude úspěšný obchodník.“

Larry Williams je také známý školitel a jeho legendární semináře patří jednoznačně k nejdražším a nejnavštěvovanějším na světě. Mnozí z jeho žáků jsou dnes velkými investory a úspěšně používají při svém obchodování Williamsovy metody. „Protože už 45 let skutečně úspěšně obchoduji a uzavírám stovky futures kontraktů každý týden, vím přesně, o co na burze jde,“ říká Larry Williams. „Vyškolil jsem více úspěšných obchodníků než kdokoliv jiný v oboru.

Obchody s futures i za pomoci technik Larryho Williamse jsou tak dostupné téměř pro každého a začít je možné i s kapitálem 5000 amerických dolarů. Williamsovy techniky jsou určeny  pro malé a střední hráče s účty od několika tisíc do milionu dolarů.

Návštěvu a semináře Larryho Williamse organizuje společnost Czechwealth, s.r.o., která je servisní organizací na podporu obchodních a edukačních aktivit profesionálního burzovního obchodníka Ludvíka Turka. Turek sám se kromě obchodování věnuje také vzdělávání amatérských i profesionálních traderů a jeho odbornými semináři prošlo již 5000 klientů. Czechwealth organizovala již návštěvy takových es jako John Person, Joe Ross nebo Andy Jordan; provozuje vzdělávací portál www.czechwealth.cz a podílela se na vydání knih o akciích, forexu, obchodech s komoditami apod.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy