Půjčka určena podnikatelům

10.04.2011 | , Finance.cz
Tiskové zprávy


Potřebujete co nejrychleji a bez zbytečných průtahů získat určitou finanční hotovost nato, abyste mohli uskutečnit svůj podnikatelský záměr? Chybí vám finanční prostředky na realizaci Vašeho záměru a vy jste si přitom vědomi, že bez peněz to nepůjde? Nemůžete nebo nechcete uvolnit jednorázově větší obnos peněz, které budou pro plánovaný úkon nezbytné? Zkuste se obrátit na odborníky, kteří zajišťují zprostředkování ať už bankovních či nebankovních půjček (nebankových pôžičiek) různého typu pro financování jakýchkoli zásahů spojených s vaším současným podnikáním.

Nejčastějším druhem úvěrů jsou úvěry pro živnostníky, kteří nemají dostatečnou finanční hotovost na realizaci svého záměru. V bance jsou podmínky pro poskytnutí úvěru, zda půjčky striktně stanoveny, a často se stane, že živnostník půjčku (pôžičky) nedostane, protože nesplňuje stanovené podmínky. Proto se mnozí živnostníci často rozhodnou požádat o poskytnutí nebankovní půjčky, kde je úrok za půjčení peněz sice vyšší, ale často je to jediná možnost, jak přijít k požadované hotovosti. A jaké podmínky musí živnostník splnit to, aby mu byla půjčka schválena? Musí předložit daňového přiznání za poslední fiskální rok, občanský průkaz a doklad o povolení živnosti (živnostenský list). Po vyhodnocení situace se naskýtá mnoho variabilních finančních modelů, které pracovníci institutu s vámi proberou společně vyberete ten nejefektivnější model. Můžete financovat jakýkoliv akt, není potřeba, abyste vytvářeli účel použití finančních prostředků.

Dalším nabízeným produktem pro podnikatelské subjekty je půjčka pro nově založené společností. Pokud jste se svým podnikáním jako fyzická osoba dospěly již tak daleko, že by bylo vhodné přeměnit se na společnost s ručením omezeným, určitě vám přijde vhod finanční výpomoc, protože jednorázové požadavky na vaši "zakladanie sro" nebudou zrovna malé. Při tomto typu půjčky je zajištěno financování všech potřebných úkonů.

Podmínky pro poskytnutí prostředků jsou stejné jako u předchozího produktu pro živnostníky s tím rozdílem, že při půjčce na zakládání sro společnosti lze prostředky použít pouze k tomuto účelu a je nutné doložit veškeré doklady, ve kterých bude přesně popsáno na co byly finanční prostředky investovány.

Musíte počítat s tím, že za poskytnutí půjčky Vám bude účtován zprostředkovatelský poplatek a úrok.

Autor článku

Tisková zpráva


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Tiskové zprávy