Úroky snižuje ČMHB

23.06.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Od pondělí 23.6.2003 snižuje Českomoravská hypoteční banka úroky u všech druhů hypotečních úvěrů pro fyzické osoby. S jakým minimálním úrokem můžete nyní hypotéku získat?

S platností od 23.6.2003 vyhlašuje ČMHB nové  minimální sazby pro hypoteční úvěry. Hypoteční úvěr občanům lze nyní získat od 4,8% p.a. pro fixaci úrokové sazby 5 let a od 5,8% p.a. pro jednoletou fixaci.

Banka nabízí také speciální druhy úvěrů.
Jedním  z nich je  Hypoteční úvěr Progres, který umožňuje progresivní splácení úvěru, což znamená, že z počátku je splátka nižší a postupně se zvyšuje. Tento hypoteční úvěr lze nyní získat s úrokem 5,65 % p.a. (fixace 5 let).

Dalším speciálním produktem je Hypoteční úvěr 100, terý umožňuje financovat hypotékou až 100 % ceny pořizované nemovitosti. I zde došlo ke snížení úroků, minimální úrok je nyní 6,4% p.a. při fixaci 5 let.

Posledním typem hypoték jsou hypoteční úvěry kombinované se stavebním spořením a s kapitálovým životním pojištěním.  Tyto hypotéky získáte nyní s úrokem 4,85% p.a. pro fixaci úrokové sazby 5 let a 5,85% p.a. s fixací na 1 rok

Zdroj: ČMHB

Více informací o hypotečních úvěrech získáte na stránce Podmínky hypoték v sekci Bydlení.

Autor článku

Elena Ondrová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ