Levnější nákup s šekovou knížkou od Lišky

25.06.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Poukázky na slevu zboží a služeb u vybraných partnerů naleznete v šekové knížce, kterou pro své klienty připravila Českomoravská stavební spořitelna. Co je třeba udělat pro její získání?

Každý klient ČMSS, který v období od 1. července do 31. října 2003 uzavře smlouvu o stavebním spoření nebo žádost o poskytnutí úvěru ze stavebního spoření nebo překlenovacího úvěru, získá kromě všech výhod stavebního spoření také Šekovou knížku 2003.

S využitím Šekové knížky 2003 lze výrazně ušetřit při pořizování bytových a zahradních potřeb, nákupech zájezdů, sjednávání nejrůznějších typů pojištění, nákupu elektrospotřebičů či oděvů.

Slevové poukázky je možné uplatnit až do konce ledna 2004. S jejich využitím lze ušetřit až několik tisíc korun!

Šeková knížka obsahuje navíc ještě i poukázku na Kartu klienta ČMSS, která opravňuje k zvýhodněnému nákupu stavebního materiálu, potřeb, zařízení a služeb pro bydlení u více než 2,5 tisíc specializovaných obchodníků v celé ČR. Po vyplnění poukázky obdrží klient Kartu klienta zcela zdarma. 

ČMSS je největší stavební spořitelna na českém trhu. Má rozhodující podíl na trhu jak v počtu smluv o stavebním spoření, tak i v oblasti úvěrů ze stavebního spoření a překlenovacích úvěrů.

Zdroj: tisková zpráva ČMSS

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ