Termínovaný vklad s variabilním připisováním úroků

02.06.2011 | , Creditas
Tiskové zprávy


Záložna CREDITAS připravila od 2. června výjimečnou nabídku v podobě Termínovaného vkladu s možností individuálního nastavení úroků.

V případě měsíčního připisování úroků je nabízena úroková sazba 4,0% p.a. Pro Termínovaný vklad s připsáním úroku až na konci vkladu je nabízená úroková sazba dokonce 4,3% p.a. Tyto nabídky platí pro termínované vklady uzavřené na období 4 let.

Termínovaný vklad se zakládá k Běžnému účtu CREDITAS, jehož založení i vedení je zdarma. Minimální výše Termínovaného vkladu je 5 000,- Kč a počet Termínovaných vkladů není u Záložny CREDITAS nijak omezen.

Všechny vklady až do celkové výše ekvivalentu 100 000 EURO jsou automaticky pojištěny u Fondu pojištění vkladů, který garantuje rychlé vrácení pojištěných finančních prostředků.

„Vzhledem k velkému rozšiřování členské základny se snažíme obohatit i nabídku finančních produktů tak, aby byla zajímavá i pro nové klienty, kteří k nám kvůli zajímavým úrokovým nabídkám a nízkým poplatkům přecházejí z tradičních bank a spořitelen“ říká Petr Rasocha, předseda představenstva Záložny CREDITAS.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy