Úrok z vkladů 3% p.a. jen do 31.7.2003!

04.07.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Stavební spořitelny snižují úrokové sazby z vkladů. Výjimkou není ani VSS KB.  Máte poslední šanci uzavřít stavební spoření ještě dříve než i ona sníží úrokovou sazbu!

Všeobecná stavební spořitelna Komerční banky nabízí v současné době klientům dva tarify, a to tarif Kredit a Profit. A právě u tarifu Profit má dojít k zásadní změně. Jak informoval člen představenstva VSS KB Otto Häckel, může si v současné době  klient   ještě  zvolit tarif  PROFIT, v rámci kterého jsou   vklady  úročeny  3 % p.a. a   úvěr ze stavebního spoření 6 % p.a.. Tato nabídka  platí, ale pouze do  31. 7. 2003!!! Uzavření smlouvy zde.

Stavební spořitelna však nenabízí pouze tento tarif. Druhým tarifem, v jehož rámci mohou klienti poprvé v historii stavebního spoření v ČR čerpat úvěr ze stavebního spoření s úrokovou sazbou pouze 3%p.a., je tarif KREDIT. 
Tarif KREDIT je zaměřen na výhodnější poskytování úvěrů a jeho největší předností je maximální variabilita. Klient si může zvolit hodnotu, kterou preferuje - buď výši úrokové sazby, dobu splatnosti nebo výši splátky úvěru. Podle toho si  nastaví při uzavírání smlouvy  požadované  parametry.
Možnosti tarifu KREDIT: vklady jsou úročeny  2 % p.a.,  úrokovou sazbu  úvěru si klient volí - a to v rozmezí  od  3  do 5 % p.a. V závislosti na zvolené variantě a úrokové sazbě se pak odvíjí   výše splátky  úvěru. 

Další informace nejen o stavebním spoření Všeobecné stavební spořitelny KB naleznete zde.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ