Hypotéky s úrokem od 3,89% p.a.

09.07.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Ke snížení úrokových sazeb přistoupila také GE Capital Bank. Od 7. července 2003 snižuje minimální úrokové sazby u  nabízených hypotečních úvěrů.

Hypotéky s roční fixní periodou jsou od 7. července uzavírány se sazbou 3,89 % p. a. - došlo tedy ke snížení o 0,3 procentního bodu z 4,19 % p. a. Úročení hypoték s pětiletou fixní periodou bylo sníženo také o 0,29  procentního bodu - z 4,89 % na současných 4,60  % p. a.

GE Capital Bank nabízí klientům tři varianty hypotéky (Standard, Premium, Optimum), které jim umožňují zvolit si formu financování nového bydlení, jenž nejvíce odpovídá jejich potřebám. Klienti GE Capital Bank mohou například získat již zmíněnou hypotéku se zřízením a vedením úvěrového účtu zdarma. Součástí hypotečních produktů GE Capital Bank je i pojištění, poskytované za výhodných podmínek, které pomůže klientovi v nepříjemné situaci, kdy vinou nemoci, invalidity či ztráty zaměstnání nebude schopen splácet hypotéku. Toto pojištění se vztahuje i na případ úmrtí. K hypotéce GE Capital Bank je poskytováno i pojištění nemovitosti či kapitálové životní pojištění.

Zdroj: Tisková zpráva GE Capital Bank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ