Stavební spořitelna České spořitelny půjčí až 800 tisíc Kč bez zajištění

24.06.2011 | , SSČS
Tiskové zprávy


Od 23. června 2011 mohou klienti Stavební spořitelny České spořitelny (SSČS) získat zvýhodněné úvěry na pořízení družstevního bytu nebo koupi bytu v rámci privatizace. SSČS poskytne překlenovací úvěry TREND na tyto účely až do výše 800 tisíc Kč, aniž by jako záruku požadovala zástavní právo k nemovitosti. V případě, že klient požádá o úvěr na koupi bytu v rámci privatizace bytového fondu, získává od SSČS další výhodu – neplatí úhradu za uzavření úvěrové smlouvy. Ušetří tak 1 % z výše úvěru, min. 1 500 Kč, max. 7 500 Kč.

Získat půjčku na družstevní byt nebo koupi bytu v rámci privatizace může výrazně ztížit skutečnost, že klient nemůže zajistit úvěr nemovitostí, což banka obvykle požaduje. Abychom i těmto klientům usnadnili přístup k úvěru, rozhodli jsme se výrazně zvýšit finanční limit pro poskytování překlenovacích úvěrů, aniž bychom požadovali zástavu nemovitosti. Navíc nabízíme klientům úvěry s možností mimořádných splátek úvěru nebo celkového splacení úvěru kdykoli a zdarma,“ uvedl Jan Diviš, místopředseda představenstva a náměstek generálního ředitele SSČS.

SSČS nabízí v rámci poskytnutí překlenovacího úvěru TREND další výhody, které může klient využít. Sjedná-li si pojištění splácet úvěr  pro případ smrti, invalidity, pracovní neschopnosti s možností pojistit se také proti ztrátě zaměstnání, získá úrokové zvýhodnění 0,1 % p. a.

SSČS poskytuje  úrokové zvýhodnění za 10% akontaci ve výši  0,35 % p. a. a nízké měsíční splátky úvěru s dobou splatnosti až 18 let. Úroky z úvěru lze odečíst od daňového základu.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy