Hledáte levný úvěr na podnikání nebo na cokoliv jiného?

27.06.2011 | , Evropsko-ruská banka
Tiskové zprávy


Podle průzkumu neúčelových úvěrů na bankovním trhu má nejlepší podmínky Evropsko-ruská banka (ERB). V ERB můžete od června do konce srpna získat Osobní neúčelový úvěr, tedy americkou hypotéku, která je s úrokem 5,9 % nejlevnější na trhu.

Evropsko-ruská banka (cílové url www.erbank.cz) nabízí Osobní úvěr českým občanům, ale i cizincům s trvalým pobytem na území ČR, a to ve výši od jednoho do devíti milionů korun. Protože jde o americkou hypotéku, lze ji využít prakticky na cokoliv. Umožňuje například financovat koupi, výstavbu, nebo rekonstrukci nemovitostí na území České republiky, zpětné profinancování nemovitostí, které již vlastníte, ale také třeba získat prostředky k zahájení podnikatelské činnosti, vklad do podnikání, případně peníze ke konsolidaci vašich závazků. Můžete si tak splnit jakékoliv přání bez čekání a spoření.

Osobní úvěr (cílové url http://erbank.com/cz/articles/erb-osobni-uver) musí být zajištěn zástavním právem k nemovitosti, která se nachází na území České republiky. Výše úvěru může činit až 80 % tržní hodnoty této nemovitosti. Pokud přesahuje jeho hodnota čtyři miliony korun, musí si klient sjednat životní pojištění.

 

 tabulka1.gif

Zdroj: internetové stránky bank
Datum: 2. června 2011

 

Z tabulky je vidět, že úročení ERB Osobního úvěru je o 1,5-3 % nižší než u konkurence. Úvěr je navíc možné zdarma předčasně splatit kdykoliv po roce od jeho čerpání.

Evropsko-ruská banka, a.s. byla v Praze otevřena v dubnu roku 2009. Získala od ČNB licenci v květnu roku 2008. ERB je první a v současné době jedinou bankou s ruským kapitálem, která získala novou bankovní licenci na území Evropské unie. Umožňuje jí provádět široké spektrum bankovních operací a zakládat na základě oznámení pobočky v jakékoliv členské zemi Evropské unie.

Činnost Evropsko-ruské banky vychází ze zkušeností, které získala První česko-ruská banka během třinácti let aktivního působení při financování zahraničních obchodních vztahů mezi Ruskem a Českou republikou. Jejím určitým handicapem jsou pouze dvě existující pobočky, Někoho může odrazovat i její název. Vždy je ale podstatné, za jakých podmínek a v jaké kvalitě finanční instituce nabízejí zákazníkům své služby.

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy