Vklady přes vkladové bankomaty ČSOB jsou od 1. srpna zdarma

29.07.2011 | , ČSOB
Tiskové zprávy


Od 1. srpna mohou klienti ČSOB využívat vkladové bankomaty zdarma. Poplatek, který v současnosti činí 6 Kč, bude podle nového sazebníku od 1. 8. 2011 zrušen pro všechny klienty. Banka také do konce roku plánuje instalaci dalších vkladových bankomatů, aby byly dostupné na více místech v rámci celé České republiky.

Naši klienti mají s vkladovými bankomaty dobré zkušenosti, a proto se snažíme síť těchto bankomatů dále rozšiřovat. V současné době ČSOB disponuje nejširší sítí vkladových bankomatů na trhu ČR a do konce roku by jich mělo být více než 50. Nově bude také vklad na účet prostřednictvím vkladových bankomatů osvobozen od poplatku,“ uvedla Jana Opršalová, manažerka segmentu Platební komfort ČSOB.

Mezi hlavní výhody vkladových bankomatů patří především rychlost operace. Vklad je na účet připsán během několika minut. Prostřednictvím jednoho vkladu je možné vložit až 300 bankovek, a to o celkové maximální hodnotě 350 tisíc korun. Klienti se navíc nemusejí obávat, že nestihnou otevírací dobu pobočky, vkládat je možné 24 hodin denně. Vkládanou hotovost není nutné třídit.

Vkladové bankomaty mohou klienti využívat pro vložení peněz na jakýkoliv účet vedený u ČSOB v korunách, a to nejen na vlastní účet, ke kterému je vydána platební karta, ale také na jiné účty vedené v ČSOB, např. spořicí účet či termínovaný vklad. Navíc mohou tyto bankomaty využít pro splátku kreditní karty.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy