Smartbanking Fio banky nyní i pro Android!

18.08.2011 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka uvádí na trh unikátní bankovní aplikaci speciálně vyvinutou pro telefony s operačním systémem Android. Vedle majitelů iPhonu tak oslovuje další skupinu uživatelů, kteří chtějí mít neustálou kontrolu nad svým účtem.

Ode dnešního dne je v Android Marketu zdarma k dispozici nová aplikace Fio banky – Smartbanking. Stáhnout si ji a využívat otevřenou část s adresářem poboček, kalkulátorem poplatků a důležitými kontakty může nyní každý, kdo vlastní telefon s Androidem a připojením k internetu.

Klienti Fio banky pak mohou využít i zabezpečenou část pro správu svých financí. Během několika minut si vytvoří přístupové údaje pro vstup na účet v nastavení svého internetbankingu a aktivují je. Poté mohou kdykoliv a kdekoliv kontrolovat stav svých financí, posílat domácí nebo česko-slovenské platby zdarma nebo europlatby za výhodné poplatky, a to při zachování vysoké bezpečnosti. Současná verze je k dispozici pro operační systém Android 2.0 a výše. Android i iPhone aplikaci pro Fio banku vyvinula firma uLikeIT s.r.o.|

Po pozitivním přijetí, kterého se dočkal Smartbanking pro iPhone, vycházíme vstříc dalším uživatelům smartphonů. Z ohlasů klientů víme, že novinka je netrpělivě očekávána, a jsme rádi, že můžeme jako první banka v ČR lidem tímto způsobem usnadnit přístup k penězům,“ komentuje spuštění nové verze Smartbankingu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy