Převratná novinka ve spořicích účtech: vydělávejte a ušetřete na daních

22.08.2011 | , ZUNO Bank
Tiskové zprávy


Nedávno vstoupil na trh nový hráč, banka ZUNO. Nabízí spoření s několika velmi zajímavými parametry.

Pokud spoříte, je logické, že se neustále zajímáte o to, která nabídka je pro vás ta pravá – ať už jde o výši úroku, nonstop přístup k penězům nebo jednoduchost ovládání. Nedávno vstoupil na trh nový hráč, banka ZUNO. Nabízí spoření s několika velmi zajímavými parametry.

Zájem médií i klientů prokázal, že největším tahákem SPOŘENÍ v ZUNO je denní připisování úroků. Díky němu můžete ušetřit na daňových srážkách. Jak to funguje?

Vydělané úroky vám banka připíše na účet každý den, nikoliv jednou za měsíc. Pokud váš denní zisk nepřekročí 6,99 Kč, neplatíte z něj žádnou daň. Co to přesně znamená v praxi? Máte-li na spoření maximálně 127 500 Kč (při 2% úroku), tak zkrátka nic nedaníte. Je to legální a ve světě naprosto běžné, do Česka tuto výhodu přineslo až ZUNO.

Banka současně nabízí tak zvané top úroky. Klientům chce šetřit čas a energii na hledání nejvyššího úroku, a v podstatě to dělá za ně. Úrok na SPOŘENÍ  hodlá držet dlouhodobě mezi třemi nejlepšími nabídkami na trhu. Jeho výše je nyní 2 % p.a. Spořicí účty si ale můžete otevřít zdarma i v GBP, USD a EUR. Zajímavý je zejména úrok na eurovém spoření: 1,4 % p.a.

ZUNO si zakládá na jednoduchosti, čemuž odpovídá i založení SPOŘENÍ. První získáváte automaticky při otevření ÚČTU. Další si zřídíte kdykoliv v online bankingu bez nutnosti cokoliv vyplňovat, podepisovat nebo někam posílat. Spořicích účtů můžete mít až deset a svobodně si je pojmenovat, třeba podle účelu.

Přehled o svých úsporách máte kdykoliv. Pokud nejste u internetu a nemůžete použít online banking, stačí vám mobil. V mobile bankingu od ZUNO uvidíte všechny své zůstatky i transakce.

Více na www.zuno.cz

 

foto_ZUNO_pobocka1.jpg

 

 

 

Novinky_ZUNO.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy