AXA Bank přidá všem svým klientům úrokový bonus

23.08.2011 | , AXA
Tiskové zprávy


Klienti AXA Bank obdrží na konci letošního roku úrokový bonus ve výši 0,3 % p.a.. Celkové roční zhodnocení včetně základní úrokové sazby se tak zvyšuje až na 2,3 %. Bonus není omezen výší zůstatku a získají ho stávající i noví klienti AXA Bank.

Zároveň spouštíme velkou marketingovou kampaň zaměřenou na akvizici nových klientů. V té zdůrazníme výhody našeho spořicího účtu, kterými jsou kromě vysoké úrokové sazby i nulové poplatky, flexibilita a jednoduchost,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA pro ČR a SR.

Základní úrokové sazby Spořicího účtu od AXA Bank zůstávají na hodnotách, na které byly navýšeny na začátku července. Vklady do 3 milionů korun jsou zhodnocovány 2 % p.a., na vklady převyšující  tuto částku se vztahuje roční úroková sazba 1,3 %. Spolu s úrokovým bonusem tak může celkové roční zhodnocení vložených prostředků dosáhnout až 2,3 %.

Výše bonusu, který bude jednorázově vyplacen ke konci roku, bude odvozena od průměrné výše zůstatku na spořicím účtu klienta v roce 2011. Bonus získají i ti klienti, kteří si účet teprve založí. V jejich případě bude rozhodujícím datem datum žádosti o spořicí účet.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy