Program IMPULS a IMPULS+

04.09.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Od 15. 8. 2003 zavedla Modrá pyramida pro ty, kteří chtějí bydlet nebo rekonstruovat rychle a bez výrazného finančního zatížení, inovovaný Program IMPULS a IMPULS+.

Program IMPULS

Úvěr v rámci Programu IMPULS s roční úrokovou sazbou 5,4 % je poskytován ve výši od 300 000 do 500 000 Kč a to za účelem koupě či stavby bytu nebo domu, nákupu pozemku pro výstavbu nebo získání členských práv a od 15. 8. 2003 nově i na rekonstrukci, modernizaci a úhradu závazků z bytových potřeb. Měsíční splátka je stanovena jako konstantní.

Program IMPULS+

Program IMPULS+ je překlenovací úvěr ve výši od 500 000 do 1 500 000 Kč se sníženou roční sazbou na jedinečných 5,1 %. Tato úroková sazba může být změněna v souvislosti s vývojem na trhu (např. při změně referenční úrokové sazby ČNB). Program IMPULS+ je poskytován na koupi či výstavbu bytu nebo stavby pro bydlení, získání pozemku pro výstavbu, úhradu nákladů na bytové potřeby a úhradu dříve poskytnutého bankovního úvěru na výše uvedené účely. Také zde platí princip konstantní splátky.

V rámci programu IMPULS a IMPULS+ je akontace stanovena od 0 %. Tento úvěr je vyřízen do 10 dnů bez expresního poplatku!

Měsíční splátka je v obou případech stanovena jako konstantní, tzn. že po celou dobu trvání závazku bude klient splácet stále stejnou částku. Klient si může úroky z překlenovacího i řádného úvěru odečíst od svého daňového základu.

Vklady na účet stavebního spoření (měsíční dospořování) jsou úročeny 2 % p.a. Navíc po celou dobu dospořování má klient nárok na získání státní podpory ve výši 25 % z vašich vkladů.

Zdroj: VSS KB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ