Fio banka otevřela novou pobočku v České Lípě

13.09.2011 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka otevřela novou pobočku v České Lípě. V současné době tak má celkem 58 poboček a chystá další rozšiřování. V plánu je i zvyšování počtu bankomatů co-brandové sítě Pharro – Fio banka. 

Fio banka postupuje v rozšiřování počtu poboček, nově mohou klienti využít běžných bankovních služeb bez poplatků nebo investičních služeb v České Lípě. Další v pořadí bude otevření nové pobočky v Blansku, v přípravě je i otevření poboček v Praze 6, Praze 10 a v Písku.

Fio banka v příštím roce plánuje zřízení poboček i v dalších městech – v Sokolově, Jindřichově Hradci, Lounech, Nymburku, Valašském Meziříčí, Bruntálu a v Českém Těšíně. Klienti, kteří chtějí ušetřit na bankovních poplatcích, ale i klienti-investoři se tedy mohou těšit na stále větší dostupnost kvalitních finančních služeb.

Rozšiřování se týká i sítě co-brandových bankomatů Pharro - Fio banka, která byla v létě nově obohacena o další nová místa v Praze-Holešovicích, Pelhřimově nebo Plumlově. V budoucnu bude bankomat k dispozici i na každé pobočce Fio banky, kde bude jeho umístění možné.

„S rostoucí oblibou našich služeb se snažíme rozšiřovat počet míst, kde jich lidé mohou využívat. Cílem do konce roku 2012 je síť 70 poboček a 150 co-brandových bankomatů po celé České republice,“ komentuje plány Fio banky Marek Polka, ředitel Klientské divize.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy