Od září levnější překlenovací úvěr

08.09.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Raiffeisen stavební spořitelna má od 1. září nové oznámení podmínek. V oznámení došlo ke změnám, které se týkají úroků z překlenovacích úvěrů…

Nové oznámení Raiffeisen stavební spořitelny, které vstoupilo v platnost od 1. září, mění některé úrokové sazby u překlenovacích úvěrů. Klienti tak mohou některé překlenovací úvěry získat levněji.

Stavební spořitelna snižuje úrok u překlenovacího úvěru s akontací  od 0 do 20% z 5,9 na 5,4 % p.a. Klient může tuto úrokovou sazbu získat pokud cílová částka bude 300 tis. Kč nebo vyšší.

Stavební spořitelna podporuje klienty s vyššími úvěry, kde pro ty kteří žádají  překlenovací  úvěr s nezajištěnou částkou nad 300 tis. Kč a zároveň s akontací nad 20 % se snižuje úroková sazba uvedená v tabulce o 1,5 procentního bodu.

Úrokové sazby překlenovacích úvěrů dle výše akontace:

Akontace 

Úrok

Od 0% do 20%

5,4% p.a.

Od 20% včetně do 30%

7,4% p.a.

Od 30% včetně do 40%

6,9% p.a.

Od 40% včetně a vyšší

6,4% p.a.

Nově zavádí stavební spořitelna úrokovou sazbu 4,9% p.a. u překlenovacích úvěrů bez závislosti na výši akontace, pokud hodnota ukazatele zhodnocení smlouvy o stavebním spoření je vyšší než 50. Klient, který dosáhne této výše parametru tak získá překlenovací úvěr již s úrokem 4,9% p.a.

Tak to jsou v kostce změny, které připravila Raiffesien stavební spořitelna pro své klienty od počátku září. Více informací nejen o tarifech této stavební spořitelny získáte na stránce Srovnání tarifů.

Autor článku

Elena Ondrová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ