Podzimní prémie od Lišky

10.09.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Až tisíc korun může činit podzimní prémie, kterou mohou získat mladí do 15 let, pokud jim rodiče uzavřou smlouvu o stavebním spoření…

Českomoravská stavební spořitelna připravila na podzimní měsíce letošního roku zajímavou možnost, jak získat speciální  bonus v podobě Podzimní prémie pro mladé do 15 let.

Stavební spořitelna tak reaguje na připravované změny, které by se měly dotknout právě mladých  do 15 let. Ti by podle návrhu již neměly mít nárok na státní podporu. A právě proto stavební spořitelna připravila bonus pro děti, kterým rodiče uzavřou smlouvu ještě za současných podmínek.

Kdo získá prémii?
Pokud uzavřete dětem  v období od 1.9. do 31.10.2003 smlouvu o stavebním spoření, můžete získat prémii až 1000 Kč. Podzimní prémie činí 25 procent za uzavření prvotní smlouvy o stavebním spoření z cílové částky minimálně 200 tisíc korun, tj. 500 Kč a maximálně z výše cílové částky 400 tisíc korun, tj. maximálně 1.000 Kč.

Dále je třeba nejpozději do 14.11.2003 zaplatit úhradu za uzavření smlouvy a naspořit minimálně 1000 Kč.

Zdroj: ČMSS

Pokud tedy vaše dítě ještě nemá uzavřenu smlouvu o stavebním spoření, můžete tak učinit přes naše stránky. Více informací o jednotlivých tarifech stavebních spořitelen naleznete zde.

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ