Pojištění vozidel od Allianz Direct – bezpečí na každém kilometru

27.06.2011 | , PR text
Tiskové zprávy


Jedno moudré přísloví praví: škodu nezjistí, kdo se pojistí. V případě pojištění vozidel to platí dvojnásob. I ten sebevíce schopný či opatrný řidič se na svých cestách může stát účastníkem dopravní nehody, a pokud nemá sjednáno řádné pojištění, může ho to přijít velice draho.

Pokud nechcete nic ponechat náhodě a chcete se svěřit do péče skutečných odborníků, kteří dokáží připravit kvalitní pojistný produkt, vyhovující individuálním potřebám každého klienta, sjednejte si pojištění vozidel u Allianz Direct.

Povinné ručení online – rychle, snadno a bez zbytečných poplatků

Povinné ručení online od Allianz Direct patří mezi skutečně kvalitní pojistné produkty, které se dokáží přizpůsobit možnostem klienta a které nabízí celou řadu výhod a bonusů. První výhodou, kterou lze zmínit, je speciální akce, kdy při sjednání autopojištění na jeden rok zaplatíte pouze deset měsíců – dva měsíce získáte jako dárek zcela zdarma. Povinné ručení online se dá vyřídit během několika málo minut prostřednictvím přehledného online formuláře. Lze si také zvolit jeho účinnost - buďto od následujícího dne nebo s odloženým počátkem po dobu až 90 dní ode dne sjednání pojištění. Zelenou kartu získáte ihned po sjednání pojištění – tj. po odeslání potřebných informací.  K dispozici je také pohodlný způsob úhrady platební kartou, Raiffeisenbank eKontem, MojíPlatbou od KB nebo převodem z bankovního účtu. Co se týče vlastních výhod povinného ručení online, můžete se těšit na bonus ve výši až 60% slevy za bezeškodní průběh. Tento bonus lze kopírovat z povinného ručení na havarijní pojištění a také se vám započítává z období, kdy jste měli pojistku u pojišťovny jiné. Můžete si vybrat výši pojistného plnění – do 40 nebo 80 miliónů Kč. K povinnému ručení získáte komplexní nabídku asistenčních služeb, které zahrnují:

  • příjezd a odjezd asistenční služby
  • náklady na opravu a odtah automobilu do nejbližší autoopravny
  • pomoc když vozidlo zůstane následkem živelní události, vandalismu nebo odcizením jeho části nepojízdné
  • pomoc při zabouchnutí klíčů od vozidla
  • telefonické tlumočení při jednání s policií, autoservisem a úřady atd.

Pro opravdu komplexní pojištění vozidel doporučujeme sjednat si také havarijní pojištění proti celé řadě živelních událostí. „Havarijko“ nabízí (kromě výše zmíněných výhod uvedených u povinného ručení) také možnost pronájmu náhradního vozidla po dobu opravy nepojízdného automobilu s limitem pojistného plnění 1.000 Kč na den.

Hledáte-li spolehlivou pojišťovnu, která bude pečovat o vaše bezpečí na cestách a která bude s přehledem řešit všechny vaše pojistné události, sjednejte si pojištění vozidel u Allianz Direct.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy