Fio banka se stala Nejdynamičtější bankou roku 2011

10.11.2011 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka získala dvě ceny v hodnocení Fincentrum Banka roku 2011, jehož výsledky byly slavnostně vyhlášeny včera ve Španělském sále Pražského hradu.

Stala se nejdynamičtější bankou a její Fio osobní účet obsadil druhé místo v kategorii Účet roku 2011.

Fio banka, která 1.9. oslavila první narozeniny jako univerzální banka s kompletním portfoliem produktů, obdržela v prvním roce své účasti v respektovaném ocenění Fincentrum Banka roku hned dvě ceny. Porota složená z odborníků ocenila prvním místem dynamický vývoj mladé české banky.

„Ocenění Nejdynamičtější banka roku 2011 si velmi vážíme, neboť jsme v uplynulém roce intenzivně pracovali na rozvoji produktů a služeb. Pro klienty jsme připravili řadu novinek, ať již šlo o například o bezplatné výběry z bankomatů Fio banky, první Smartbanking v ČR nebo hypotéky bez poplatků. Zajímavé projekty připravujeme i pro příští rok,“ slibuje v reakci na ocenění Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Vedle titulu Nejdynamičtější banka roku 2011 získala Fio banka cenné druhé místo v kategorii Účet roku 2011. Porotu svými parametry přesvědčil jeden ze stěžejních produktů banky - Fio osobní účet, který nabízí standardní obsluhu účtu zdarma pro všechny.

Fio banka zažívá úspěšný rok, díky přízni veřejnosti i odborníků se letos již mohla těšit z prvenství v soutěži Zlatý Měšec 2011 v kategorii Banky a družstevní záložny i Obchodníci s cennými papíry, Zlatá koruna 2011 v kategorii Účty i Podnikatelské účty a Stříbrná koruna v kategorii Novinka roku; dále ze zisku titulů Broker roku 2011, Vstřícná banka za 1. a 2.Q 2011 či Banka pro podnikatele.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy