Nemrhejte penězi, radí nový zábavný web

11.11.2011 | , ČP Invest
Tiskové zprávy


Nechci slevu zadarmo, lehce nabyl, lehce pozbyl, virtuální peníze prý nebolí. Toto jsou podle společnosti ČP INVEST některé z častých finančních chyb české veřejnosti.

Proto se rozhodla spustit webový projekt nemrhejtepenezi.cz, kde se na své nejčastější chyby můžeme podívat s humorem, ale hlavně si odnést cenné informace ze světa financí.

„Finanční plánování a finanční zodpovědnost jsou v Čechách stále trochu neznámé pojmy a tak jsme se rozhodli šířit osvětu nástrojem Čechům nejbližším – humorem,“ říká Michal Maďar, generální ředitel společnosti ČP INVEST. Divadelní soubor Komediomat v rámci projektu sehrál několik improvizovaných divadelních scének na téma „peníze“. Můžete shlédnout např. „Mistrovství světa ve spoření“ či „Reklamaci bankomatu“.

Nemrhejtepenezi.cz nicméně není pouze o zábavě. „Návštěvníci stránek mají možnost využít online chatu a konzultovat napřímo s profesionály řešení svého investičního plánování,“ sděluje Maďar. „Věříme, že se lidé pobaví u vtipných scének Komediomatu, ale hlavně, že začnou o svých financích více přemýšlet,“ dodává.
 

hypertext_Finance_obrazek1.gif

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy