Vstříc dalším výzvám (PF 2012)

30.12.2011 | , Finance.cz
MAKRODATA A EU


I tentokrát na konci roku bilancujeme, poodkrýváme plány na další rok a přikládáme přání.

Milý čtenáři, kromě Tebe navštívilo v letošním roce Finance.cz v průměrů dalších 242 164 uživatelů, a to i přes to, že problematice podnikání a studentským financím se věnujeme zvlášť na portálech Firemnífinance.cz, resp. Studentskéfinance.cz.

Děkujeme za Tvou přízeň.

Vedle rozvoje obou sesterských portálů jsme letos otevřeli nový portál Investujme.cz. Tam se přesunul původní obsah sekce Finance.cz Kapitálový trh. Tím to ale neskončilo. Kromě zachování všech základních informací o investování Ti Investujme.cz nabízí především on-line data v interaktivních grafech. Vzhledem k množství práce a nemalým porodním bolestem, věříme, že si Investujme.cz oblíbíš, ale především v něm najdeš dobrého pomocníka.

Velká část naší další práce však letos nebyla vidět.

Ve společnosti Finance media není člověka, který by nestrávil nějaký čas nad přípravou zcela nové podoby i funkčnosti našeho hlavního portálu. V únoru 2012 oslavíme 15 let existence portálu Finance.cz. A právě při této příležitosti velká změna proběhne. Zdržet nás může jenom máloco, z letošního roku však víme, že i banka může svůj start odložit. 

V roce 2012 vyjdeme ekonomické krizi vstříc a naší snahou bude i nadále sdělování nezkreslených informací prostřednictvím článků, kalkulátorů, srovnání, či on-line dat. To vše, doufáme, v přehlednějším a příjemnějším prostředí nových Finance.cz, kde hodnota informace dostojí svému významu.

 

Celá redakce přeje šťastný nový rok, klid v životě osobním, úspěch v tom pracovním!

Autor článku

Tomáš Skolek  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: MAKRODATA A EU