Při platbě kartou MasterCard na Slevomat.cz mají zákazníci dopravu zdarma

10.04.2012 | , Mastercard
Tiskové zprávy


Společnost MasterCard připravila pro držitele svých karet speciální akci. Při platbě kartou MasterCard nebo Maestro za zboží na slevovém portálu Slevomat.cz mohou získat dopravu zakoupeného zboží zdarma. Bezpečnost on-line plateb jim garantuje MasterCard® SecureCode™.

Společnost MasterCard připravila pro své klienty exkluzivní výhodu na internetovém portálu Slevomat.cz. Ti zákazníci, kteří budou platit na Slevomat.cz při nákupu zboží platební kartou MasterCard nebo Maestro, získávají možnost dopravy tohoto zboží zcela zdarma. Tato akce platí od 10. dubna do 31. května 2012.

 „V současné době oblíbenost on-line nákupů roste. Lidé si často objednají zboží za velmi nízkou cenu, když se ale k částce připočítá doprava tohoto zboží do rukou zákazníka, pak se celkové náklady za objednávku vyšplhají mnohem výše. Dokonce aby lidé za dopravu ušetřili, dojíždějí si pro zboží do prodejen a vyzvedávají jej osobně. Díky společnostem MasterCard a Slevomat.cz jim tyto starosti úplně odpadají,“ říká Tereza Janková, marketingová manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.

Ve svých počátcích se slevové servery zaměřovaly takřka výhradně na nabídku voucherů do restaurací a wellness center. V poslední době pozorujeme výrazně zvýšený zájem o zboží a luxusní módu, což nás vedlo k rozšíření nabídky v těchto segmentech. S rostoucím zájmem o komodity jsme byli nuceni začít řešit otázku logistiky a dopravy zakoupeného zboží. Jsme rádi, že díky spolupráci s MasterCard můžeme našim zákazníkům nabídnout dopravu zdarma, což výrazně zvýší pohodlí nákupu na Slevomat.cz,“ říká Tomáš Čupr, zakladatel a CEO Slevomat.cz

Výhodami placení kartou na internetu je kromě pohodlí, jednoduchosti i bezpečnost. Společnost MasterCard pracuje na zdokonalování zabezpečení on-line plateb kartou řadu let. Výsledkem této práce je speciální zabezpečovací technologie MasterCard® SecureCode™, která je integrována přímo na stránky obchodníka. Pro nakupování kartou je nezbytné nejprve do příslušného systému vložit potřebné informace, jako je číslo karty, její doba platnosti a bezpečnostní CVC kód (umístěný na rubové straně karty). Tato citlivá data jsou následně zašifrována a v režimu zabezpečeného spojení přenášena přímo mezi nakupujícím a zpracovatelskou bankou. Poté dochází k ověření požadavku u banky, která platební kartu klientovi vydala. Ta autorizuje prodej, předá tuto informaci nazpět zpracovatelské bance, která poté předá obchodníkovi zprávu, že prodej byl povolen. Na základě tohoto zdánlivě složitého procesu, jenž ale trvá ve skutečnosti jen několik sekund, je zamezeno veškerým rizikům, která mohou při online platbě hrozit.

Některé banky nedávno představili technologii MasterCard® SecureCode™ navázanou přímo na platební kartu. V tomto případě MasterCard® SecureCode™ funguje na bázi jedinečného dynamického osobního kódu, pomocí kterého je ověřována identita držitele karty při elektronických transakcích. Zabezpečené spojení tak zajišťuje majitelům karet ochranu jejich účtu, zatímco vydavatel karty a obchodník mají jistotu o identitě osoby, která transakci realizuje.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy