Výhodná splátka na váš nový vůz pomocí 5 kliků

13.08.2012 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Dosloužil vám starý vůz nebo by to už zkrátka chtělo něco nového? Ohlížíte se po výhodném úvěru na nové auto? Zkuste si jej bleskově spočítat pomocí autoKALKULAČKY od GE Money Auto!

Nejen, že nabízí nízké úrokové sazby, ale svou splátku si spočítáte ihned a bez nutnosti složitě zadávat mnohé údaje. U autoKALKULAČKY vše zvládnete pomocí pěti kliků!

„Spuštěním autoKALKULAČKY vycházíme vstříc našim zákazníkům, kteří stále častěji vybírají nový vůz i jeho financování prostřednictvím internetu. Její použití je rychlé a intuitivní, takže okamžitě zjistíte, kolik vás nové auto bude stát. A nejedná se přitom o žádnou předběžnou orientační nabídku, ale o finální výčet podmínek, za jakých jsme schopni financování daného vozu nabídnout,“ vysvětluje Jan Hrubý, manažer alternativní distribuce GE Money Auto.

Splátku na váš nový vůz si s autoKALKULAČKOU spočítáte z pohodlí vašeho domova 24 hodin denně. A nezáleží přitom na tom, zda jste si vybrali vůz v síti partnerů GE Money Auto nebo v jiném autosalonu.

Final1.jpgPro výpočet kalkulace stačí vybrat značku a model vozu z předdefinované nabídky, zadat cenu vozu, výši akontace a preferovanou dobu splácení. V případě, že si chcete svůj vůz rovnou pojistit, je třeba zadat ještě parametry pojištění. autoKALKULAČKA vám okamžitě připraví kompletní a přehlednou kalkulaci financování vybraného vozu – a za velice atraktivní cenu.

Nemusíte ani uvádět své kontaktní údaje a získanou kalkulaci si můžete jednoduše vytisknout nebo ji odeslat na svůj e-mail. Pokud se vám však nabídka zamlouvá a přejete si být osloveni přímo, můžete svůj telefon či e-mail zanechat prostřednictvím tlačítka „Mám zájem“. Obvykle do 60 minut, nejpozději v průběhu 24 hodin, vás kontaktuje zástupce GE Money Auto, který bude vaší kontaktní osobou až do uzavření smlouvy.

Kalkulaci na váš nový vůz si můžete spočítat a více informací naleznete na https://online.gemoney.cz/auto/autokalkulacka/.

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy