Hypoteční Broker kongres

26.09.2012 | , Broker Trust
Tiskové zprávy


11. října 2012 se koná 2. Hypoteční Broker kongres, který přinese novinky nejen z oblasti hypotečních úvěrů.

Informace z Hypotečního Broker kongresu jsou primárně určené pro finanční poradce a hypoteční specialisty, kteří pro své klienty řeší otázky spojené s bydlením. Hypoteční Broker kongres začíná v 9:15 hodin v kongresovém centru U Hájků, Na Poříčí 42 v Praze.

Během kongresu proběhne na dvě desítky přednášek, workshopů a seminářů, které provedou účastníky podzimními novinkami v oblasti hypotečních úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření. Dílčí zaměření je věnováno informacím k podpoře vlastní poradenské praxe a zajímavostem z oblasti pojištění majetku.

Jako hlavní hosté kongresu vystoupí pan Petr Dufek, analytik ČSOB, slečna Eva Illésová, specialistka na marketing v sociálních sítích a pan Zdeněk Sluka, předseda představenstva Broker Trust, a. s.

Účastníci kongresu získají nejen informace a aktuality přímo od jednotlivých finančních institucí, ale navíc mohou s jejich zástupci konzultovat své konkrétní případy. Součástí kongresu je zajištění celodenního občerstvení.

V předprodeji jsou k dispozici poslední volné vstupenky. Vstupné je 199 Kč vč. DPH. ZAKOUPIT ZDE. Kompletní informace a program na www.brokerkongres.cz. Hlavními partnery kongresu jsou společnost Broker Trust, a. s. a Komerční banka, a. s..

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy