Vyhrajte špičkový iPhone 5 v investiční soutěži!

07.10.2012 | , HighSky Brokers
Tiskové zprávy


Zhodnoťte virtuální milion a vyhrajte iPhone 5 a další ceny!Zapojte se do nové investiční soutěže s českým obchodníkem s cennými papíry - společností HighSky Brokers, a.s!

Obchodujte měny (Forex), komodity (např. zlato, ropa, kukuřice) nebo akcie. Zkusit můžete také akciové indexy a dluhopisy.

Získejte okamžitý přístup na finanční trhy! Soutěžit můžete nejen přes počítač, ale také prostřednictvím Vašeho chytrého telefonu nebo tabletu s OS iPhone nebo Android.

Registrovat se můžete zde

O SPOLEČNOSTI
Česká společnost HighSky Brokers, a.s. je prvním obchodníkem s cennými papíry na českém trhu, který svým klientům poskytuje možnost obchodovat měny, komodity, akcie, akciové indexy a dluhopisy prostřednictvím nové obchodní platformy MetaTrader 5. Tuto platformu využívá jako jeden z prvních i v Evropě. Společnost vznikla v roce 2010 a disponuje licencí České národní banky. Základní kapitál společnosti činí 37, 5 milionů korun. Peněžní prostředky klientů jsou uloženy na účtech u UniCredit Bank Czech Republic, a. s. a jsou chráněny Garančním fondem obchodníků s cennými papíry až do výše 90 % vkladu, max. 20 000 EUR.

Nabídku společnosti HighSky Brokers, a.s. naleznete zde.

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy