Konečně! Povinné ručení, které lze vypovědět kdykoliv

15.10.2012 | , Wüstenrot
Tiskové zprávy


V září zavedl Wüstenrot u povinného ručení dvě novinky, které se vymykají standardním podmínkám na českém trhu, bonus 30 % již po 2 letech beze škod a možnost smlouvu kdykoliv vypovědět. Za první měsíc si ho uzavřeli již tisíce řidičů. //

U povinného ručení byste se i vy měli spíše řídit heslem „Nejsme tak bohatí, abychom si kupovali levné věci“ a vybírat kvalitní pojištění rizik za správnou cenu, které vás však nesvazuje. Právě takové je teď povinné ručení od Wüstenrotu. Nabízí vám kvalitní pojištění za správnou a přitom velmi atraktivní cenu. Její výše je kromě parametrů vozidla závislá na věku řidiče, místu jeho bydliště a zkušenostech za volantem.

Opravdu velmi zajímavé je povinné ručení ProAuto od Wüstenrotu pro začínající řidiče, kteří již po dvou letech jízdy bez nehod mohou dosáhnout na 30% bonus, přičemž obvyklá doba je šest let. Také v dalších letech převyšuje nově nastavená výše bonusu obvyklé podmínky na trhu, jak ukazuje níže uvedený graf. Na maximální 60% bonus pak dosáhnete po 120 měsících bez nehody.

wust.jpg
 
Skutečně bourat není vždy taková legrace 

Jediné povinné ručení, které lze vypovědět kdykoliv
U nově uzavřených smluv zavedl Wüstenrot další převratnou novinku, kterou žádná jiná pojišťovna nenabízí. Nově sjednané povinné ručení můžete kdykoliv ukončit bez jakýchkoliv poplatků či sankcí a nemusíte čekat až do výročí smlouvy. Ve  Wüstenrotu se totiž neobávají, že byste byli s jejich pojištěním a  službami nespokojeni a umožní vám bez komplikací přejít jinam. Stačí vyplnit příslušný formulář a zaslat ho na centrálu Wüstenrotu. Pojišťovna pak vaše povinné ručení do 8. dnů ukončí. Takže žádné obavy z dlouhodobého nevypověditelného závazku.

Připojištění
Wüstenrot vám nabízí vyšší pojistnou ochranu díky připojištění skel, úrazu a rozšířených asistenčních služeb, vztahujících se i na případy poruch včetně těch, způsobených pochybením řidiče.  Multibonus až na další 3 auta v rodině, sleva až 10 procent pro klienty Wüstenrotu a asistenční služby zdarma jsou dalšími důvody, proč si sjednat povinné ručení právě u Wüstenrotu.

wust1.jpg

Jednoduše po telefonu nebo přes internet
Sjednat si povinné ručení u Wüstenrotu už nemůže být jednodušší a rychlejší. Stačí zvednout telefon, zavolat zdarma 800 22 55 55 a nadiktovat pracovníkovi prodejního call centra všechny údaje potřebné ke sjednání pojistné smlouvy. Stejně rychle lze uzavřít smlouvu přes internet na www.wustenrot.cz. Formuláře na webu jsou jednoduché a srozumitelné, a pokud něco opomenete, hned vásj na to upozorní. Jejich správné vyplnění a sjednání smlouvy zvládnete, i když jste internetový laik.

Podrobné informace o pojištění vozidel na www.wustenrot.cz

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy