Nové Finance.CZ startují - poleťte s námi!

12.04.2004 | , Finance.cz
MAKRODATA A EU


Vážený a milý čtenáři a návštěvníku portálu www.finance.cz vítej na zbrusu nových stránkách, které právě dnes spatřily světlo světa. Když dovolíš, provedu Tě Novými Financemi...

Velice si vážíme Tvé přízně a proto se snažíme pořád se Ti přizpůsobovat. Protože jsi náročný a vyžaduješ stále více informací, větší komfort, více služeb, více aplikací, musíme stále inovovat, zdokonalovat. Z těchto důvodů vznikly Nové Finance. Na úvod ale poděkování...

Děkování úvodem
Sluší se, když člověk něco dostane, aby poděkoval. My dáváme Vám, našim čtenářům zbrusu nový portál, ale já děkuji. Děkuji všem svým kolegům, kteří poslední 3 měsíce tvrdě pracovali. Děkuji programátorům, grafikovi, celé redakci i všem z "vagónku". Bez Vás by dnes spuštěné Finance nebyly (a asi bych tu tedy nebyl ani já). Celá práce je dílem desítky lidí a nedá se říci, že ten či onen pracoval více či méně. Všichni jsme si splnili své úkoly a každý přišel s nějakým nápadem jak co udělat pro Vás lépe.

Nebudu konkrétně jmenovat Elenu, Renatu, Petru, Filipa, Mirka, Petru, Petra, Romana, Jakuba, Marka, Pavla, Alenu, Ondru, Michala a Pavla. Díky Vám všem! (Pokud chcete vědět, o kom je řeč, mrkněte na press.finance.cz).

Proč Nové Finance
Nebudu Vás dlouho unavovat popisem posledních sedmi let jak jednotlivé "tváře" serveru vypadaly. To nikoho nezajímá. O tom, že jsme domácí jedničkou mezi finančními servery svědčí nejen ocenění Zavináč 2002 - nejlepší stránka o financích, ale hlavně Vy sami to dobře víte, protože k nám denně chodíte a píšete nám své dojmy. Abychom si udrželi postavení na trhu a obhájili si ho i u Vás, musíme se pořád zlepšovat.

Důvod vzniku Nových financí jsem psal vlastně již úvodem. Tím pravým a jediným důvodem jste tedy Vy, milí čtenáři. Vy, kteří denně pátráte a hledáte, Vy kteří se denně chcete dozvědět novinky ze světa financí, Vy kteří hledáte někoho, kdo Vám pomůže, poradí, kdo Vám ukáže cestu nebo někdy otevře oči. Od toho jsme tady 24 hodin denně, 365 (letos 366!) dní v roce.

Žijeme ve 21. století  v mladém, bouřlivém a neusazeném tržním prostředí. Právě začínající 21. století je století Číny a internetu. Slibujeme Vám, že uděláme maximum pro Vaši spokojenost a na domácí půdě obhájíme naše vedoucí postavení. Konkurence existuje a my o ní víme. Znáte ji i Vy. Jedna z ekonomických pouček říká, že konkurence nás nutí zlepšovat vlastní služby. V této oblasti jsme zcela v klidu, ale Vás prosíme, abyste se podívali čas od času i na konkurenční stránky. Nemáme o Vás strach. Víme, že se nám vrátíte. Nikde na českém internetu nenajdete takové široké spektrum služeb jako u nás:

  • Agenturní zpravodajství Reuters
  • Legální on-line data z Burzy cenných papírů Praha a ze světových burz
  • On-line data z trhu RM-SYSTÉM
  • Informace a aktuální data o osmistech podílových fondech
  • Nejširší databázi makroekonomických ukazatelů
  • Denně více než 30 nových zpráv ze všech oblastí
  • Více než 30 finančních kalkulátorů
  • Nejširčí informace o domácím leasingovém trhu
  • Aktuální kurzovní lístky všech bank a významných směnáren
  • Aktualizované údaje o výnosech termínovaných vkladů
  • Vyhledávání v databázi realit
  • Vyhledávání v databázi firem
  • Vyhledávání nejlepších pracovních pozic na jobs.cz
  • Desítky daňových a jiných počítajících formulářů
  • 35 produktových abeced
  • 30 úplných znění zákonů ke stažení
  • Poradenské centrum odpovídající měsíčně zdarma na stovky dotazů z oblastí investování, daní, pojištění a dalších
  • a mnoho mnoho dalších stránek

To jsou důvody, které mě i mé kolegy stále přesvědčují, že se o svoji budoucnost rozhodně bát nemusíme. Statisíce shlédnutých stránek u nás hovoří jasně.

Chyby se určitě najdou
Protože víme, že nikdo a nic není dokonalé, prosíme Vás o trpělivost a schovívavost. Některé aplikace nebylo možné připravit a otestovat před spuštěním, někde určitě najdete moduly se špatnou grafikou a určitě narazíte na nefunkční odkazy. O všech problémech víme, na odstranění budeme bez přestávky pracovat, ale vše nejde stihnout ihned. Přesto budeme velice rádi, když nám s testováním pomůžete a jakékoliv problémy nám nahlásíte, nejlépe podle následujícího připraveného formuláře: www.finance.cz/feedback.

Pokud nám chcete přímo napsat mail, budeme také rádi: redakce@finance.cz nebo sefredaktor@finance.cz. Nejvíc ze všeho nás pochopitelně potěší chvála pěná na nás. Budeme tedy rádi nejen za kritiku, ale pyšnit se budeme hlavně maily pochvalnými.

Závěr
Dovolte, abych závěrem zopakoval, to co jsem řekl již několikrát. Díky Vám všem za přízeň!

Autor článku

Pavel Nesejt  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: MAKRODATA A EU