Vyberte luxusní dárky on-line

31.10.2012 | , Infinit
Tiskové zprávy


Potěšte své blízké, obchodní partnery nebo VIP zákazníky originálním vánočním dárkem, který zaručeně vykouzlí úsměv na jejich tváři. Vyberte wellness zážitek v e-shopu www.infinitdarky.cz

Wellness centra Infinit v Praze a Brně jsou doslova stvořené pro tolik potřebný odpočinek, který můžete darovat pod vánoční stromeček formou dárkových poukazů. Wellness centra Infinit se pyšní přívlastkem „nejčistší relaxační zařízení“ svého druhu v Čechách. Dárkové poukazy lze uplatnit v deseti wellness provozovnách a wellness hotelech v Praze nebo Brně.

Vyberete wellness zážitek
Vybírejte z nepřeberného množství služeb, od zážitkových balíčků pro dva, privátních zón se saunou či whirlpoolem, přes odborné a exotické masáže, gastro zážitky, trenérské programy ve fitness, návštěvu saunového světa až po širokou nabídku wellness pobytů.
V eshopu infinitdarky.cz si můžete kombinovat služby podle vašich přání, potřeb a také finančních možností. Přehledně rozdělené služby vám pomohou s výběrem toho nejlepšího poukazu pro vašeho blízkého.
Pokud uvažujete o nákupu většího množství dárkových poukázek, kontaktujte nás pro možnosti množstevních slev zde darky@infinit.cz.

Rádi byste se inspirovali našimi TIPY nebo z řady nejprodávanějších balíčků?

* PRO MUŽE
Jak se říká: „I muži mají své dny“, tak proč jim je nedopřát právě v Infinitu, kde se jejich starosti rychle rozplynou třeba v privátní sauně s ledovým bazénkem a relaxačními lehátky v krčském zámečku Chateau St. Havel. Anebo jsou-li vaše chvíle natolik cenné, že je chcete trávit společně, pak si vyberte Infinit den. Tato tříhodinová relaxace pro dva začíná v privátní sauně, pokračuje relaxační Infinit masáží a zakončuje ji odpočinek v privátním whirlpoolu s lahví sektu.
Náš tip!
- Infinit relax na zámku (privátní sauna a masáže)
- Infinit den (privátní sauna, masáže pro dva a privátní whirlpool se sektem)


* PRO ŽENY
U kávy si neustále stěžuje na bolest zad nebo na stresové vypětí? S bolavou krční páteří si snadno poradí Infinit masáž, při níž si vaše kamarádka přesně určí, co chce zmasírovat a zregenerovat. Čokoládový zábal Exclusive ji zase uvolní a nabije endorfiny. Pokud si neví rady se svou postavou a chtěla by zlepšit svou kondičku, pořiďte ji dárkový poukaz na vstup do fitness s osobním trenérem, který ji poradí, jak na to.

Náš tip!
- Infinit masáž (60 minut)
- Exclusive čokoládové potěšení (90 minut)
- Vstup do fitness s osobním trenérem (60 min)


* PRO RODIČE
Všechno, co potřebují, si pořídí sami, a proto je tak náročné vymyslet něco, co by je mile překvapilo. I když nám říkají, že nic nepotřebují, nepohrdnou příjemným odpočinkem. Pokud chcete udělat radost mamince, zkuste zábal jménem Soy Soy. Tatínkovi jistě udělá radost poukázka do vodního a saunového světa nebo na bambusovou masáž. Jestliže chcete rodiče poslat někam společně, pak vyberte Infinit wellness pobyt, třeba do hotelu Santon v krásném prostředí Brněnské přehrady. Rozhodně nebudou litovat, že vytáhli paty z domu.

Náš tip!
- Regenerační wellness pobyty u Brněnské přehrady (3-7 dní)
- Soy Soy rýžovo-sojový zábal Gerards (60 minut)
- Bambusová masáž (60 minut)

Univerzální dárky
Pokud se obáváte, že by vaše volba relaxu nemusela každému vyhovovat, podívejte se do sekce univerzálních dárků, kde najdete třeba dárkovou Infinit kartu s libovolně dobitým kreditem, se kterým si už obdarovaný poradí sám. A není pochyb, že je z čeho vybírat…


Jednoduchý on-line nákup
Můžete se vybrat, zda budete chtít vybraný dárkový poukaz doručit poštou, zásilkovou službou DPD nebo e-mailem. Zároveň si poukaz můžete vyzvednout osobně, a to na pobočkách Infinitu v Praze a Brně. Platbu můžete uskutečnit přes dobírku České pošty, on-line, převodem přes bankovní účet, ale také hotově nebo kartou při osobním převzetí. 


Přehled všech dárkových poukázek a další informace najdete na www.infinitdarky.cz.

 

 

 

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy