Broker kongres: Vzdělávání vede k finančnímu úspěchu

06.11.2012 | , Broker Trust
Tiskové zprávy


Stejně jako ve škole platí: učení přináší nové poznatky a vede k úspěchu. Za své znalosti v životě nezískáte jedničky, ale peníze. Čím víc toho víte a znáte, tím se vám zvyšuje šance vydělat více peněz.

Broker kongres zaměřený na pojištění a investice má za cíl jediné. Nabídnout vám nové informace formou zajímavých přednášek, které můžete následně uplatnit ve své poradenské praxi. Výhoda účasti spočívá v tom, že můžete na jednom místě během jednoho dne zkonzultovat vaše obchodní případy s odborníky z pojišťoven, investičních společností a penzijních fondů i nově vznikajících penzijních společností.

Sedm přednášek o důchodové reformě
Reforma penzí nastoluje novou situaci a to bez ohledu na to, jak dopadne. Reformu lze vnímat jako začátek dialogu s klientem, kterému přinesete zajímavá řešení, jak si přilepšit ke státní penzi. Právě o tomto vztahu, ale i o technických parametrech důchodové reformy a možnostech zajištění na penzi bude kongres.

Zachraňte české důchodce
Hlavní přednáška odborníků ze společnosti Broker Trust s příznačným názvem „Zachraňte české důchodce!“ vám přinese zajímavé informace o tom, jak vést s klientem dialog na téma zajištění na penzi a návod, jak jednoduše začít. Na kongresu vystoupí i výkonní ředitelé profesních organizací AKAT ČR a USF ČR – Jana Michalíková a Jiří Šindelář.

Následný program si můžete sestavit z více než 20 seminářů a workshopů společností: Allianz penzijní fond, AXA investiční společnost, AXA životní pojišťovna, BNP Paribas Investment Partners, Broker Trust, CONSEQ Investment Management, C-Quadrat, Komerční pojišťovna, Cyrrus, Česká pojišťovna, ČP Invest, Generali pojišťovna, ING Životní pojišťovna, JT Banka, Kooperativa pojišťovna, Penzijní fond České pojišťovny, Penzijní fond Komerční banky, Pioneer Investment, Pojišťovna České spořitelny, UNIQA pojišťovna a Wüstenrot životní pojišťovna. Hlavním partnerem Broker kongresu pojištění a investice je Raiffeisen penzijní společnost.

Všechny prezentace budou umístěné na webu FinanceTV.cz, kde se k nim můžete kdykoliv vrátit. Aktuální program naleznete zde nebo na stránkách kongresu www.brokerkongres.cz .

Broker kongres se uskuteční 15. listopadu 2012 v kongresovém centru U Hájků, Na Poříčí 42 v Praze. Občerstvení během dne zajištěno.

Nenechte si ujít Broker kongres zaměřený na investice a pojištění. Cena vstupného je 199 Kč včetně DPH. Vstupenky objednávejte zde.

 

 

 

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy