Náš cíl – vždy nejvyšší standard!

03.12.2012 | , BOSSA
Tiskové zprávy


Společnost Bossa si zakládá na individuálním přístupu ke každému investorovi. Vytváří inovativní myšlenky a originální řešení jsou její doménou. Nabízí řadu produktů a služeb jak pro začínající tak pro pokročilé tradery. Zde jsou některé z nich.

MIKRO ÚČET
Začínající investoři a obchodníci s menší počátečním kapitálem mají možnost vyzkoušet si své znalosti bez většího rizika. Obchodování na reálných účtech již s částkou od 10 000 CZK. Ve spojení s nulovými odstupy čekajících pokynů od aktuální ceny, zmiňovaným obchodním účtem od 10 000 Kč a možností zadávat transakce od objemu 0,01 lotu je zřejmé, že aktivně spravovat investice může s naší technickou a edukační podporou úplně každý.

HEDGING
Tato funkce umožňuje klientům rozšířit škálu obchodních strategií a také zefektivnit práci automatizovaných obchodních systémů. Možnost zajištění otevřených pozic je velice žádána jak pokročilými tradery tak i začínajícími obchodníky.

 

MĚNOVÉ INDEXY
Úplnou novinkou na českém trhu je nabídka měnových indexů – instrumentů, kde vybrané měny: EUR, USD, CZK a PLN jsou obchodované vůči koši vybraných měn. Tyto instrumenty se často využívají i při použití korelačních strategií.

BOSSA EXKLUSIV:
Exkluzivních podmínek v rámci produktové řady a nadstandardních výhod se dočkají také držitelé Exkluziv účtů! Nízké spready - EUR/USD 1,1, EUR/GBP 2,0, USD/JPY 1,3 … + dodatečný výnos ve výši 3% z volných prostředků na investičním účtu, informační servis, individuální služby analytického týmu a v neposlední řadě iPad 3. generace jako dárek pro podporu obchodování odkudkoliv!!!

PROGRAM MARKET PARTNER
Staňte se naším partnerem. Nabízíme bezkonkurenční provizní systém s maximální odměnou od 2, 4 EUR do 72 EUR z LOTu! Máte kolem sebe známé a kolegy, kteří se zajímají o on-line obchodování? Doporučte je k nám a začněte vydělávat!

POKROČILEJŠI FUNKCE OBCHODNÍ PLATFORMY
Bossa se stále snaží posouvat možnosti obchodní platformy MT4 prostřednictvím vlastních skriptů, indikátorů a polo-automatizovaných obchodních systémů! Ty mají za úkol uživateli maximálně zjednodušit užívání platformy stejně jako využít některé pokročilé funkce a moderní obchodní systémy. Systém „VisualOrders“ zastřeší všechny standardní obchodní pokyny i sofistikovanější skripty a indikátory a umožní jejich zadávání intuitivně přímo z grafu obchodní platformy MT4.

Vždy nejvyšší standard!
Bossa / sales@bossa.cz / 226 895 901

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy