Investoři mohou „chytře“ investovat s Fio Smartbrokerem pro Android

28.02.2013 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka zdarma zpřístupnila zcela novou aplikaci pro aktivní investování přes chytré telefony s operačním systémem Android. Verze pro telefony s operačním systémem iOS (iPhone) bude následovat, stejně jako verze pro tablety s oběma uvedenými operačními systémy.

Fio banka, největší on-line broker v ČR, nabídla klientům možnost investovat prostřednictvím chytrého telefonu. Díky aplikaci Smartbroker mohou nyní nonstop sledovat kurzy cenných papírů a zpravodajství Fio banky nebo nakupovat a prodávat cenné papíry on-line.

Aplikace Smartbroker nabízí tyto hlavní funkce:

• Přehled aktuálních kurzů cenných papírů, vývoj v čase (grafy).
• Nákup a prodej, inteligentní pokyny.
• Zobrazení portfolia klienta, aktuálního stavu na účtu, realizovaných pokynů a obchodů.
• Aktuální zpravodajství Fio banky.

Podrobné informace o všech funkcích jsou k dispozici na www.fio.cz. Klienti jistě ocení, že si mohou službu sami nastavit v aplikaci e-Broker a volit mezi plným a „read-only“ přístupem. Fio banka však vyšla vstříc i těm, kteří o využití jejích služeb teprve uvažují – tito zájemci si mohou funkce pro aktivní správu investic vyzkoušet prostřednictvím demoverze.

"Víme, jak je správné načasování u investování důležité, a proto chceme dát klientům k dispozici nástroj pro obchodování opravdu kdykoliv a kdekoliv. Telefon, který mají stále při ruce, jim umožní okamžitě reagovat na jakoukoliv situaci na trhu a využít všech inteligentních pokynů, které jim Smartbroker nabízí,“ říká k tomu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy