Komfortní finanční poradenství v Olomouci

02.07.2004 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


První kancelář evropského typu koncem minulého týdne slavnostně otevřela společnost Finance.EU, člen německého finančního holdingu AWD, v centru Olomouce.

V sedmnáctém patře místního "mrakodrapu" (mj. také sídla krajského úřadu a některých dalších finančních institucí) jsou k dispozici zbrusu nové, moderně vybavené prostory, sloužící především k jednáním s klienty, školení finančních expertů a náboru nových finančních konzultantů.

Skupina AWD spolu s Finance.EU je ve střední Evropě přední nezávislou společností poskytující finanční služby. Soukromým osobám a domácnostem nabízí na základě obsáhlé analýzy potřeb v souladu s životními fázemi kvalifikované poradenství a řešení zajištující bezpečnost a růst majetku. "Naše poradenské centrum je otevřeno denně od 8 do 16 hodin. Otevírací dobu samozřejmě rádi v okamžiku potřeby flexibilně přizpůsobíme potřebám našich klientů," uvedl zemský ředitel společnosti Finance.EU Jiří Tatýrek. Expert, který v oboru působí již jedenáctý rok, přijal výzvu, aby finanční poradenství na Střední Moravě postavil na nohy. Služeb jeho týmu mohou využít střadatelé na Olomoucku, Opavsku a Zlínsku. "Jedná se o spádovou oblasti se zhruba dvěmi miliony obyvatel," uvedl ředitel Tatýrek.

Oblast nezávislého finančního poradenství nabývá na stále větším významu s tím, jak roste počet finančních institucí a produktů. Aby bylo možné rostoucí poptávku uspokojit, bude se olomoucký tým finančních konzultantů dále rozšiřovat. Probíhají výběrová řízení na místa vedoucích pracovníků a finančních poradců. "Má představa je, že bychom do konce roku měli přijmout alespoň padesát nových konzultantů," sdělil Jiří Tatýrek.

Autor článku

Jaroslav Paclík  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ