Volání z olympiády bude nejlevnější s Kartou X

07.07.2004 | , Finance.cz
Studentské centrum


Telefonovat z Řecka budete moci o letních prázdninách jen za šest korun za minutu. Ať jste student či nikoli! Stačí využít aktuální zajímavé akce Českého Telecomu.

Vyrazíte-li v létě na dovolenou, na brigádu nebo třeba na olympiádu do Řecka, budete moci pomocí Karty X Českého Telecomu volat domů jen za 6 korun za minutu.  Snadno a levně se tak v průběhu celých prázdnin podělíte o své zážitky se známými nebo rodinou. Akce probíhá od 1. července do 31. srpna 2004.

Za velmi příznivé ceny můžete jako zákazníci Českého Telecomu prostřednictvím Karty X celoročně volat ze 33 zemí světa. "Například z Rakouska, Německa, ale také z Austrálie nebo Itálie stojí minuta hovoru standardně jen 8,40 Kč. Volání z ciziny prostřednictvím Karty X je tak výrazně výhodnější, než z mobilního telefonu," uvedl mluvčí Českého Telecomu Vladan Crha.

Karta X je předplacená telefonní karta, se kterou se jednoduše a levně dovoláte z jakéhokoli telefonu ze zahraničí, do zahraničí i v rámci České republiky. Systém provede zákazníka celým voláním v českém, anglickém, německém či francouzském jazyce, odpadá tím starost s cizojazyčným operátorem. Volat lze z libovolného soukromého telefonu nebo veřejného telefonního automatu.

Karty X v hodnotách 300, 500 a 1000 korun si můžete zakoupit v prodejních místech Českého Telecomu - TELEPOINT,  ve vybraných cestovních kancelářích, supermarketech, novinových stáncích a u vybraných benzinových čerpadel.

Autor článku

Jaroslav Paclík  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát