Olympijské zpravodajství on-line

11.08.2004 | , Finance.cz
FinTriky


Olympiáda jednoznačně patří k nejsledovanějším událostem na celém světě. Málokdo se však může vydat přímo do jejího dějiště. Nezbývá nic jiného, než pozorně sledovat olympijská zpravodajství, třeba na internetu.

Téma: Finance a olympiáda

Když už se nemůžeme vydat přímo do centra olympijského dění do Řecka, pak chceme sledovat olympiádu alespoň prostřednictvím přímých přenosů a záznamů v televizi.

Česká televize stejně jako v předchozích letech chystá nepřetržité 24 hodinové vysílání na ČT2. K vidění bude vše od slavnostního zahájení 13. srpna až do závěrečného ceremoniálu 29. srpna. V nabídce České televize budou nejen přenosy a záznamy ze sportovních soutěží, ale také reportáže a rozhovory dvou reportážních štábů ČT mapujících olympijské dění  především z pohledu české výpravy.

Jenže pracovní vytížení mnohým z nás neumožní ani to. Jak být „v obraze“ a přitom se nehnout od pracovního stolu? Stačí sledovat aktuální olympijská zpravodajství na internetu.

Česká televize proto připravila společně se serverem www.sportovninoviny.cz speciální olympijskou internetovou stránku www.loh.cz. Po šestnáct olympijských dnů zde budou prezentovány aktuální výsledky a bleskové zprávy z jednotlivých klání 24 hodin denně a nechybí samozřejmě ani podrobný program her. Podívat se můžete na zajímavé fotografie nejen českých olympioniků, ale i jednotlivých sportovišť, kde se budou LOH pořádat. Přečíst si můžete zápisky z deníčků reportérů ČT a také se zúčastnit různých her a soutěží. Na stránkách máte možnost podpořit české olympioniky a poslat jim vzkaz.

Zajímavé informace můžete najít také na oficiálních internetových stránkách XXVIII. Olympijských her v Aténách (Angl.) http://www.athens2004.com a samozřejmě i na stránkách Českého olympijského výboru http://www.olympic.cz, který vám nabízí denní olympijské zpravodajství, výsledky, profily českých sportovců a informace o Českém olympijském výboru.

Také všechny větší internetové zpravodajské deníky připravily pro své čtenáře speciální on-line přílohy, věnující se výhradně olympijským hrám v Aténách. Například:
http://sport.idnes.cz/oh2004
http://oh.ihned.cz
http://lidovky.centrum.cz/ateny
http://hry-2004.zpravodaj.cz
http://www.sport.cz/loh2004
http://www.deniksport.cz/special/OH2004

Zemi letošních letních olympijských her Řecko můžete poznat také prostřednictvím webkamer na http://www.worldlive.cz/olympijske-hry-Ateny-2004.

Pro všechny sportovní fanoušky jsme připravili novou přílohu, kde najdete zajímavé a praktické informace o letních olympijských hrách v Řecku http://ateny2004.finance.cz.

 

Autor článku

Renata Pražáková  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FinTriky