Hry v Aténách na www.finance.cz

06.08.2004 | , Finance.cz
Press centrum


Letní olympijské hry v Aténách jsou událost, která více jak dva týdny bude ovlivňovat většinu dění v celém světě. Je to zároveň velká příležitost pro média, jak přilákat větší množství diváků, posluchačů a návštěvníků. Pozadu nezůstává ani server Finance.CZ. Od dnešního dne mohou všichni příznivci olympijských her najít na adrese http://ateny2004.finance.cz/ řadu informací týkajících se právě Olympiády v Aténách.

Na internetových stránkách http://ateny2004.finance.cz/, které poběží až do konce olympijských her, připravili redaktoři návštěvníkům serveru www.finance.cz informace, které se hodí v případě, že se příznivci sportu chtějí osobně do Atén vydat, nebo sledovat sportovní klání v televizi. Redaktoři mimo jiné poradí, kterou televizi si koupit a jak případně financovat její pořízení. Dále se návštěvníci stránek dozví, jak se dostat do dějiště her nejlépe a nejvýhodněji na poslední chvíli s cestovní kanceláří či vlastním automobilem.

„Příznivci českých olympioniků, kteří vyrazí přímo do Atén, možná ocení i materiál mapující ceny ubytování, dopravy a potravin v Řecku a informace o tom, kde v tuzemsku nejvýhodněji vyměnit v Řecku platnou měnu euro za koruny,“ říká šéfredaktor serveru Finance.cz Pavel Nesejt a dodává: „Obsahem internetových stránek http://ateny2004.finance.cz/ nejsou jen aktuální informace týkající se olympiády. Čtenáři se mohou seznámit s patnáctkou rad a návodů, jak strávit klidnou dovolenou, přečíst si rozhovor o možnosti sázení na výsledky sportovních zápasů z chalupy, od koupaliště či od moře nebo si prostřednictvím internetového prodejního centra sjednat cestovní pojištění.“

Doplňující informace k internetovým stránkám na téma LOH v Aténách Vám poskytne: Ing. Pavel Nesejt, šéfredaktor www.finance.cz, Telefon: +420 544 423 717, E-Mail: pavel.nesejt@finance.cz


Redakční poznámky
Finance.EU a AWD Holding

Společnost Finance.EU působí prostřednictvím svých dceřiných společností v České republice v oblasti osobních financí již od roku 1993. V roce 2002 se stala členem německého finančního holdingu AWD.

Skupina AWD je největší evropskou nezávislou společností poskytující finanční služby soukromým osobám a domácnostem. Byla založena roku 1988 v Hannoveru. Působí v jedenácti zemích Evropy, řadí se mezi vedoucí společnosti na trhu v Německu, Rakousku, Švýcarsku a Velké Británii. Má 500 kanceláří a zhruba 5 000 zaměstnanců. Jejích služeb využívá pravidelně více než milion klientů. O velkém potenciálu společnosti svědčí i skutečnost, že AWD náleží mezi 70 největších společností obchodovaných na burze cenných papírů v Německu.

Finance.EU provozují kromě své sítě finančních poradců také finanční server www.finance.cz, který svým návštěvníkům již od roku 1997 nabízí nezávislé informace ze světa financí on-line.

www.finance.cz
Nezávislý finanční server, který byl spuštěn v roce 1997. Nabízí nejen informační podporu pro střadatele a investory, ale také on-line poradenství a prodej finančních produktů. V červnu 2004 zaznamenal dle výsledků nezávislého šetření návštěvnosti webových stránek provedeného společností iAudit International 50 766 IP adres (dá se přirovnat k počtu čtenářů) a 391 075 shlédnutých stran (dá se vzdáleně přirovnat k nákladu tištěného média).

Tiskovou Zprávu ve formátu Microsoft Word (doc) najdete zde.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum