On-line finanční poradna společnosti FINANCE.CZ slaví první rok fungování

13.10.2000 | , Finance.cz
Press centrum


(Brno, 25.9.2001) On – line poradenské finanční centrum společnosti FINANCE.CZ na webové stránce www.poradenstvi.finance.cz dnes slaví první rok fungování. Poradenské středisko od svého vzniku poskytlo zdarma odpověď svým uživatelům na 2 800 otázek, což znamená průměrně 8 dotazů na den. Toto poradenské centrum poskytuje nejen kompetentní odpovědi na otázky, které se týkají rodinných financí, ale umožňuje též on-line sjednání penzijního připojištění a stavební spoření, jehož poskytovatele si uživatel stránek může vybrat např. prostřednictvím porovnávacích modulů na www.finance.cz.

On-line poradenské středisko společnosti FINANCE.CZ, které funguje na webové adrese poradna.finance.cz slaví rok své činnosti. Denně vyřídí toto středisko průměrně 8 dotazů denně. Za rok fungování odborníci v tomto středisku zodpověděli zdarma 2 800 dotazů, které se týkaly rodinných financí.

Na webové adrese poradna.finance.cz funguje také on-line sjednávaní penzijního připojištění a stavebního spoření. Uživatel si může vybrat mezi 22 penzijními fondy a 6 stavebními spořitelnami. Každý den tato aplikace zprostředkuje podepsání minimálně jedné smlouvy o užívání určitého finančního produktu.

Poradenské středisko na poradna.finance.cz je součástí serveru www.finance.cz vedle vyhledávače finančních stránek www.finance.cz/hledej a specializovaných stránek na povinné ručení www.prodej.finance.cz/pojisteni/povinne-ruceni.

,,Na poradenském centru sledujeme vývoj interaktivity českého internetu. Díky těmto stránkám je totiž přesně vidět, že čeští uživatelé internetu si už zvykli na komunikaci přes internet, ale že si začínají zvykat také na sjednávání obchodů přes internet“ přibližuje Ing. Marek Polan, jednatel společnosti FINANCE.CZ a doplňuje ,,Potvrzuje se nám, že lidé potřebují kompletní servis, pokud řeší své rodinné finance přes internet. Na nezávislém finančním serveru již nestačí mít pouze informace o trendech, ale je potřeba mít kompletní seznam poskytovatelů finančních produktů, umožnit srovnávání těchto produktů, odpovědět uživateli kompetentně na jeho konkrétní na konkrétní otázku a samozřejmě zprostředkovat jednoduché získání vybraného produktu. Toto všechno poskytujeme, takže předpokládám, že uživatelé internetu k nám budou přicházet čím dál častěji“.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum