Zpracování daňového přiznání pomocí

01.03.2001 | , Finance.cz
Press centrum


Od 1.3.2001 umožňuje nezávislý finanční server www.finance.cz zpracování daňového přiznání za rok 2000. Hlavní výhodou aplikace kromě úspory času je to, že uživatel svá data nikam elektronicky neodesílá a nehrozí tak zneužití osobních údajů.

Samotný proces zpracování daňového přiznání je v tomto případě velmi jednoduchý – z adresy http://www.finance.cz/home/dane_a_audit/ stačí do svého počítače zdarma stáhnout a velmi jednoduše nainstalovat danou aplikaci. Do této aplikace uživatel zadá hodnoty, které jsou potřeba k výpočtu daňového přiznání. Po zadání těchto kritérií už program sám doplní všechny další hodnoty. Vyplněné daňové přiznání je poté možné ihned odevzdat na příslušný finanční úřad. K tomu, aby aplikace fungovala, je potřeba pouze osobní počítač, který obsahuje aplikaci Excel alespoň ve verzi 95.

Aplikace umožňuje zpracovat daňové přiznání fyzických osob typu A i B a daňové přiznání právnických osob. Navíc obsahuje formuláře, potřebné k podání přehledu příjmů pro příslušnou zdravotní pojišťovnu a Okresní správu sociálního zabezpečení.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum