WWW.FINANCE.CZ se otevírají světu

28.09.2000 | , Finance.cz
Press centrum


Dne 27.9.2000 byla spuštěna na webové adrese www.finance.cz cizojazyčná verze těchto stránek. Do této chvíle poskytovaly stránky finanční zpravodajství a nezávislé poradenství převážně z oblasti rodinných financí pouze českým uživatelům internetu. Anglická verze stránek má za cíl umožnit cizincům, kteří žijí v České republice nebo se v ní krátkodobě zdržují, rychlou orientaci na českém trhu rodinných financí a rychlý přístup k aktuálním informacím o dění v české ekonomice.

Na www.finance.cz nyní najdou všichni anglicky mluvící uživatelé internetu aktuální informace o ekonomickém dění a rodinných financích v České republice tak, jak je mohou od roku 1997 využívat česky mluvící uživatelé.

Cizojazyčná verze má stejnou grafiku i uspořádání. Obsah cizojazyčné verze s českou verzí je identický v nejvyšší přidané hodnotě stránek – v kompletním seznamu poskytovatelů produktů a v seznamu a srovnání podmínek samotných produktů. Ekonomické zpravodajství bude v této verzi zeštíhleno tak, aby bylo možné uživatele stránek informovat včas o daném oboru i za cenu, že nebudou mít přístup k některým méně důležitým zprávám. Z důvodu velké rozsáhlosti a komplikovanosti překladu nebudou mít návštěvníci z cizích zemí v současné době možnost využívat kapitolu o legislativě a seznam asociací.

,,Český internet by se měl stejně jako Česká republika postupně otevírat i všem těm, kteří česky nemluví. Naše finanční zpravodajství a poradenství je tímto krokem využitelné i pro všechny cizince, kteří doposud tápali v nevelkém, avšak nepřehledném českém trhu“ vysvětluje tento krok jednatel společnosti FINANCE.CZ Ing. Marek Polan a dodává ,,Slibujeme si od nové verze stránek zasažení nové cílové skupiny, která do tohoto okamžiku měla velmi omezené možnosti v orientaci na českém finančním trhu. Věříme, že novým návštěvníkům budou informace užitečné a že se budou na naše stránky rádi vracet.“

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum