Nové stránky na WWW.FINANCE.CZ spuštěny

04.09.2000 | , Finance.cz
Press centrum


Dne 4.9.2000 společnost FINANCE.CZ spustila nové webové stránky, které nyní poskytují jednoduchý a přesný systém vyhledávání informací, novou strukturu stránek a také moderní design.

Stránky FINANCE.CZ poskytují finanční zpravodajství a poradenství již od roku 1997. Své uživatele informují o nových finančních produktech, poskytují srovnání podmínek pro získání produktů a v některých případech umožňují i on - line sjednání produktu. Další užitečnou službou je též výpočet parametrů produktu dle konkrétního zadání uživatele.

,,Naší strategií není zahltit uživatele www.finance.cz tunami nepřehledných a obecných textů, ale naopak jej rychle navést k finančnímu řešení, které právě hledá. Proto jsme se rozhodli pro novou strukturu stránek, na nichž každého návštěvníka navíc doprovází průvodce, který velmi usnadňuje orientaci v našich rozsáhlých zdrojích“ přibližuje přístup společnosti FINANCE.CZ její jednatel

Ing. Marek Polan a doplňuje ,,V dohledné době naše stránky umožní sledovat uživateli i relevantní dění k určitému klíčovému slovu, takže uživatel bude mít nejen přehled nejen o vybraném produktu, ale též o poskytovatelích a všech dalších událostech, které se ke klíčovém slovu váží“.

Během září tohoto roku FINANCE.CZ připravují vedle mnohých technických vylepšení další významnou událost, která bude pro všechny uživatele Internetu velmi příjemným překvapením.

Společnost FINANCE.CZ byla založena v roce 1997. Firma je vlastněna českými majiteli.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum